Myötätuntoinen johtaminen ei ole lepsuilua

Hyvässä organisaatiossa muistetaan ongelmien lisäksi nostaa esiin myös hyvää ja toimivaa, positiivisen psykologian asiantuntija Lotta Uusitalo sanoo.

Helsingin yliopiston Uudistuva organisaatio ja kestävä johtaminen -koulutusosiossa keskitytään toimivaan organisaatioon ja hyvään johtamiskulttuuriin. Tarjolla on ratkaisuja muun muassa siihen, miten myötätuntoa voi kehittää johtamisessa ja organisaatiossa. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 28.10.–25.11.2020 ja siihen voi ilmoittautua 30.9. mennessä.  Koulutus on osa Helsingin yliopiston uutta monitieteistä Kestävyys organisaation voimavaraksi -koulutuskokonaisuutta.

Yksi kouluttajista on erityispedagogiikan dosentti, yliopistonlehtori Lotta Uusitalo. Hän on urallaan tutkinut muun muassa onnellisuutta, myötätuntoa ja hyvinvointia. Viimeisen reilun vuosikymmenen hän on keskittynyt tutkimaan positiivista psykologiaa ja sen sovelluksia yhteiskuntaan.

Miten muokataan toimiva, 2020-luvun haasteisiin valmis organisaatio, Lotta Uusitalo?

– Yksi selkeä seikka olisi muistaa nostaa esiin kaikkea sitä hyvää ja toimivaa, mitä organisaatiossa ja ihmisten työskentelyssä jo löytyy, Uusitalo aloittaa.

– Me keskitymme kovin helposti ainaiseen korjaamiseen ja virheiden esiin nostamiseen. Kehut ja positiivisuus silti todella auttavat työyhteisöä eteenpäin, se ei ole mitään höttöpuhetta.

Positiivisuuden ja myötätunnon kaltaiset pehmeät arvot johtamisessa ovat tutkitusti hyvin tuottavia, sillä niiden avulla ihmiset saadaan tekemään parhaansa, Uusitalo huomauttaa.

– Hyvässä ryhmässä sinä kaivat vaikka ojaa päivätolkulla, mutta huonossa ilmapiirissä et jaksa tehdä edes unelmatyötäsi.

Myötätuntoinen johtaminen ei sisällä lepsuilua, tutkija korostaa.

– Myötätuntoinen johtaminen tarkoittaa sitä, että pystyt todella asettumaan toisen asemaan ja sitä kautta myös asiakkaan asemaan. Ja parempi palvelu näkyy parempana tuloksena.

– Hyvällä myötätuntoisella johtajalla on sosiaalisen taituruuden lisäksi innokkuutta, sinnikkyyttä, motivointikykyä ja näkemyksellisyyttä. Hän tietenkin puuttuu tehokkaasti myös ongelmiin, mutta muistaa samalla korostaa niitä asioita, jotka toimivat. Hyvien asioiden huomioiminen antaa ihmisille paljon lisävoimia.

Uudistuva organisaatio ja kestävä johtaminen -koulutuksessa kuulet lisää Lotta Uusitalon ajatuksia. Hänen lisäkseen kouluttajina toimivat organisaatioviestinnän työelämäprofessori Outi Ihanainen-Rokio, professori ja aivotutkija Minna Huotilainen sekä sosiaalipsykologian apulaisprofessori Nelli Hankonen.

Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä: Uudistuva organisaatio ja kestävä johtaminen.