Kutsu tilaisuuteen: Solving global challenges with science 20.2.2019 Tiedekulmassa
Korkeatasoinen perustutkimus on tieteen ja soveltavan tutkimuksen perusta ja avain ihmiskunnan kestävään hyvinvointiin.

Euroopan tutkimus- ja innovaatiorahoituksen tulevaisuudesta keskustellaan parhaillaan, ja tutkimus- ja innovaatiopolitiikka on ajankohtainen aihe myös Suomen vaalikeväässä.

Suomi on ollut nettosaaja Horisontti 2020 -ohjelmassa lähes 800 miljoonan euron saannilla 2014-2018. Miltä EU:n tutkimusrahoituksen tulevaisuus näyttää? Miten Euroopassa voidaan lisätä tutkimuksen vaikuttavuutta? 

Tervetuloa tilaisuuteen:
Aika: 20.2.2019 kello 14:00-16:00
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4

Mukana keskustelussa ovat Laura Pontiggia (European Research Council), kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan varapuheenjohtaja Sari Multala, johtaja Jukka Häyrynen (Business Finland), tutkimuksen vararehtori Paula Eerola (Helsingin yliopisto) ja Helsingin yliopiston tutkijat.

Tutkijat Minna Nyström ja Helder A. Santos sekä Tiina Sikanen kertovat lyhyesti tutkimuksestaan sekä siitä, miten Euroopan tutkimusneuvoston Proof of concept –rahoitus on auttanut heitä tutkimuksensa hyödyntämisessä.

Tilaisuus on englanninkielinen. Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/solving_global_challenges_ERC

Tilaisuus striimataan: linkki striimiin

Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopisto ja ScienceǀBusiness –verkosto

    This project has received funding from the European Research Council (ERC) under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme grant agreement n°672302