UUTTA AVOIMESSA: TAIDEHISTORIAN AINEOPINNOT

Syksyllä 2016 aloittaa Taidehistorian aineopinnot 35 op -ryhmä. Opintokokonaisuuteen valitaan 14 opiskelijaa kesäkuusta lähtien.

Oletko kiinnostunut kuvataiteista, arkkitehtuurista ja muusta visuaalisesta kulttuurista?

Aineopinnoissa perehdyt taidehistorian tutkimushistoriaan sekä keskeisiin taidehistorian ja kulttuuriperinnön käsitteisiin. Opinnot sisältävät luentoja, praktikumeja, vierailuja ja ryhmäopetusta sekä tehtäviä. Osa opinnoista on suoritettavissa verkko-opintoina.

Opinnot alkavat syyskuussa ja jatkuvat vuoden 2017 loppuun.

Kaikki opiskelijat ilmoittautuvat jonoon ja valinta tehdään siitä. Lisätietoja opintokokonaisuudesta ja ilmoittautuminen opinto-ohjelmassa.

Huom! Taidehistorian perusopintojen ryhmiä alkaa syksyllä Espoossa, Helsingissä, Mikkelissä ja Tampereella

Taidehistorian esittely
Kysy oppiaineesta

Lue myös:
Miten opiskelemaan?
Lisää tietoa ilmoittautumisesta ja maksuista
Ennakkotietoja lukuvuoden 2016-17 opinnoista

Lue lisää aiheesta: Kieli & kulttuuri