IBM Bluemix-workshop lukion ohjelmoinnin opettajille. 26.9. klo 16.30-19.00

IBM Bluemix on johtava pilvialusta sovellusten nopeaan rakentamiseen, hallinnoimiseen ja ylläpitämiseen. Bluemix antaa pääsyn yli 150:een mobiili-, IoT- ja analytiikkapalveluun sekä IBM Watsonin kognitiivisiin kyvykkyyksiin, joiden avulla voidaan luoda moderneja sovelluksia. IBM Bluemixistä on tullut sovelluskehittäjien ja IT-arkkitehtien parissa maailman nopeimmin kasvava alusta.

Workshopissa pääset tutustumaan helppokäyttöiseen pilvialustaan, jota voit hyödyntää ohjelmoinnin opettamisessa. Bluemix:in kautta pääset esimerkiksi rakentamaan TJBot:teja sekä hyödyntämään Internet of Things -teknologiaa ja IBM Watsonin kognitiivisia kyvykkyyksiä. Bluemix alustan käyttö on kouluille täysin ilmaista.

Workshop on suunnattu ohjelmointia opettaville lukionopettajille, mutta aikaisempi kokemus ohjelmoinnista ei ole vaatimus. Aikaisempaa kokemusta myöskään Bluemix -pilvialustasta ei vaadita, sillä opettelemme alustan käytön ”how to get started” tyylisesti. Workshopin aikana voimme opetella osallistujien toiveiden mukaisesti Bluemix:istä Watsonin hyödyntämistä, IoT-teknologiaa ja/taiTJBot:tin rakentamista.

Mukaan tarvitset oman koneesi. Tarjoamme aluksi pientä purtavaa.

Mitä: Bluemix workshop lukion ohjelmoinnin opettajille

Paikka: IBM Suomen toimisto, Laajalahdentie 23, Helsinki. Katso sijainti kartalla.

Pysäköinti: Tietokuja 2, Helsinki

Aika: 26.9. klo 16.30-19.00

Ilmoittaudu sähköpostilla heti tai viimeistään 15.9.2017 osoitteeseen maria.eilola@ibm.com. Kerro samalla, jos sinulla on erityistoiveita workshopin sisältöön liittyen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja mistä koulusta tulet. Tietoja käytetään ainoastaan tätä workshopia varten. Huom! Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä.