Terkkoa remontoidaan kesällä, pitkät laina-ajat alkavat 30.4.20

Terkko Health Hub ja Meilahden kampuskirjasto ovat kiinni 1.6.-9.8. Meilahden aineistoa voi tilata noudettavaksi Kaisa-taloon. Pitkät laina-ajat Meilahden aineistolle alkavat 30.4.
Terkko Health Hubia remontoidaan kesällä, minkä vuoksi rakennus ja Meilahden kampuskirjasto pysyvät suljettuina 1.6.-9.8. Suuria muutoksia ei ole luvassa, mutta esimerkiksi talon esteettömyyttä parannetaan. Terkko Health Hub avautuu näillä näkymin remontin jälkeen elokuun alussa 2020.

Pitkät laina-ajat alkavat Meilahden kampuskirjastossa vappuaattona, torstaina 30. huhtikuuta. Meilahden kokoelmista lainaamiesi kirjojen eräpäiväksi tulee 12.8.2020, kun lainaat tai uusit

• 30.4. alkaen aineiston, jossa on 28 vuorokauden laina-aika, ja
  • 14.5. alkaen aineiston, jossa on 14 vuorokauden laina-aika (kurssikirjat).
Poikkeustila on hankaloittanut erityisesti opiskelijoiden pääsyä oppimateriaaleihin. Kirjasto toivoo, että olet omalta osaltasi solidaarinen ja palautat aineiston, jota et enää tarvitse, vaikka laina-ajat ovatkin pitkät. Näin annat toisille mahdollisuuden saada aineistoa poikkeustilanteesta huolimatta. Kirjoja voi palauttaa Kaisa-talon ja Kumpulan palautusluukkuihin turvallisesti ilman ihmiskontakteja.

Helsingin yliopiston jäsenet voivat tilata Meilahden kokoelmiin kuuluvaa, lainattavaa aineistoa noudettavaksi Kaisa-taloon.  Lue lisää painetun aineiston lainaamisesta poikkeustilanteessa →