TVT-ajokortin oppimateriaalisivustolta löydät kurssin yksinkertaisen suoritusohjeen sekä materiaalin lukuohjeen. Nämä kannattaa lukea läpi!

Näyttökokeet ja opetus järjestetään erikseen kussakin tiedekunnassa. Joissakin tiedekunnissa opetus ja näyttökokeet ovat tarjolla keskitetysti yhteistyössä muiden kanssa. Tämän vuoksi sinun tulee perehtyä oman tiedekuntasi suoritusohjeisiin klikkaamalla tiedekuntasi nimeä. Yhdyshenkilön yhteystiedot näet henkilön nimeä klikkaamalla.

Tiedekunnan / yksikön ohjesivu (klikkaa päästäksesi opetustietoihin) Yhdyshenkilö
Biotieteellinen tdk Jouni Vainio
Biotieteellinen tdk (ympäristötieteiden laitos, Lahti) Olli-Pekka Penttinen
Eläinlääketieteellinen tdk Kristian Lindqvist
Farmasian tdk Hanne Heickell
Humanistinen tdk Päivi Heino
Käyttäytymistieteellinen tdk Mikael Kivelä
Lääketieteellinen tdk Teemu Masalin
Maatalous-metsätieteellinen tdk Vesa Niskanen
Matem.luonn.tiet. tdk Esko Kuittinen
Oikeustieteellinen tdk Päivi Heino
Teologinen tdk Päivi Heino
Valtiotieteellinen tdk Päivi Heino
Avoin yliopisto Jaana Malin
Social- och kommunalhögskolan Christian Lindblom

TVT-ajokortti on Helsingin yliopiston kaikille tiedekunnille yhteinen tieto- ja viestintätekniikan (TVT) opintojakso. Opintojaksoa on opetettu syksystä 2005 kaikissa tiedekunnissa. Opintojaksoa koordinoi HY:n tietotekniikkakeskus yhdessä tiedekuntien kanssa. TVT-ajokortin materiaalien tuotannosta ja sisältöjen ajantasaisuudesta vastaavat HY:n tietotekniikkakeskus (osiot 1-3 ja 5) ja HY:n kirjasto (osio 4).

Hankkeen koordinaattori

Ville Träff
ville.traff (ät) helsinki.fi

Voit halutessasi tutustua myös 27.4.2011 päivättyyn Rehtorin päätökseen TVT-ajokortin periaatteista Helsingin yliopistossa sekä päätökseen näyttökokeen järjestämisestä verkkotenttinä.