Luonnonvaraisten eläinten hoito

Tutkimuksessa keräämme tietoa luonnonvaraisten eläinten hoidosta, hoitoon liittyvistä eläineettisistä ajatuksista ja osaamistarpeista.

Tutkimusta käytetään apua tarvitsevien luonnonvaraisten eläinten hoidon kehittämiseen.

Kysely luonnonvaraisten eläinten hoitajille

LINKKI KYSELYYN:

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dgksBVPOuupjvMh

Täyttäminen vie noin 15 minuuttia aikaa.  Kyselyyn on mahdollista vastata 15.5.2020 mennessä.

Tämä Helsingin Yliopiston kysely on Sinulle, jos hoidat nyt tai olet vuoden sisään hoitanut yhtä tai useampaa avun tarpeessa olevia luonnonvaraista eläintä. Luonnonvaraisten eläinten hoidolla tarkoitetaan tässä sellaista hoitoa, jonka vuoksi eläin siirretään luonnosta ihmisen hoitoon. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka hoitavat apua tarvitsevia luonnonvaraisia eläimiä joko työkseen tai vapaaehtoisesti. Kyselyyn voi vastata useampi henkilö samasta hoitopaikasta tai eläinklinikasta. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja tulokset käsitellään niin, ettei yksittäisiä vastauksia, henkilöitä tai hoitopaikkaa voi niistä tunnistaa.

Tutkimuksessa keräämme tietoa luonnonvaraisten eläinten hoidosta, hoitoon liittyvistä eläineettisistä ajatuksista ja osaamistarpeista. Tutkimusta käytetään apua tarvitsevien luonnonvaraisten eläinten hoidon kehittämiseen. Olemme erittäin kiitollisia, jos mahdollisimman moni teistä luonnonvaraisia eläimiä hoitavista henkilöistä voisi osallistua kyselyyn.

 

Lisätietoja tutkimuksesta:

dosentti Laura Hänninen

Laura.Hanninen@helsinki.fi