Nisäkästieteen päivät 9.-11.3.2023
Suomen nisäkästieteellinen seura ja Helsingin yliopiston Lammin biologinen asema järjestävät järjestyksessään neljännet Suomen nisäkästieteen päivät 9.-11.3.2023 Lammin biologisella asemalla.

Tapahtuma on tarkoitettu alan tutkijoille ja harrastajille. Tarkoitus on koota yhteen Suomessa toimivat nisäkästieteilijät, opiskelijat ja vakavasti nisäkäsharrastukseen suhtautuvat harrastajat, ja esitellä alan viimeisimpiä tutkimustuloksia sekä koko suomalaisen nisäkästutkimuksen kirjoa. Tilaisuus on kaikille avoin, myös median edustajille. Esitelmöitsijät ovat pääosin kutsuttuja, mutta tilaisuuteen voi tarjota myös omaa esitystään etenkin posterimuodossa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tilaisuuteen on 24.2.2023.

OHJELMA

Ohjelma alkaa rekisteröitymisellä aseman toimistossa torstaina klo 14-17 jatkuen päivällisellä, tervetulotoivotuksilla, ns. keynote -esitelmällä sekä 'get together' tilaisuudella. Tilaisuus päättyy lauantai iltapäivällä Suomen nisäkästieteellisen seuran vuosikokoukseen.

Ohjelma koostuu keynote esitelmistä, muista esitelmistä ja postereista. Esitelmät ovat pääosin suomenkielisiä pituudeltaan 20+5 min. Posterit ja esitelmien materiaali voivat olla englanniksi. Posterin kokoa ei ole rajoitettu, mutta hyvä koko on esim. 80 X 110 cm (portrait). Posterisessio on perjantain iltapäivällä. 

Lammin biologinen asema järjestää nisäkästieteen päivät yhteistyössä Suomen nisäkästieteen seuran kanssa.