Korkeakouluharjoittelijaksi Kilpisjärven biologiselle asemalle kesäksi 2023
Haluatko sinä vetää kumisaappaat jalkaasi ja suunnata pohjoiseen? Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kilpisjärven biologiselle asemalle kesäksi 2023.

Helsingin yliopiston biologinen asema on toiminut Kilpisjärvellä vuodesta 1964. Asemalla tehdään monipuolista kenttätutkimusta vaihtelevissa (sub-)arktisissa olosuhteissa.

Työssäsi osallistut aseman omiin pitkäaikaisseurantoihin kentällä ja avustat aseman asiakkaita heidän projekteissaan. Aseman kesäajan seurantojen rungon muodostavat kolopesijäseuranta, erilaiset kasvillisuusseurannat, Kilpisjärven kalastotutkimus ja globaalin LifePlan -projektin biodiversiteettiseuranta. Vietät pääosan ajastasi kentällä keräämässä aineistoja ja huoltamassa tutkimuskenttiä osana aseman kenttätiimiä, mutta tarpeen tullen tuet myös aseman muita toimintoja.

Haku kohdistetaan biologian, ympäristötieteiden tai vastaavien koulutusohjelmien korkeakouluopiskelijoille. Työ kestää 3-4 kk ajanjaksolla 1.6.-30.9. Tarkemmat alku- ja loppupäivät voidaan sopia erikseen. Työ edellyttää maastokelpoisuutta ja suomen kielen taitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisu- ja kommunikointikykyä, englannin kielen taitoa ja ajokorttia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hannu.autto[at]helsinki.fi viimeistään maanantaina 20.3.2023. Otsikoi sähköposti seuraavasti: ”harjoittelijahakemus (hakijan nimi)”. Pyydämme mainitsemaan hakemuksessa selkeästi koulutusohjelmasi, sekä mahdollinen oikeutesi oppilaitoksesi tarjoamaan harjoittelijatukeen. Kysymykset mieluiten puhelimitse aseman palvelukoordinaattorille numeroon 050-4651226 aikavälillä 15.3.-17.3.

Harjoittelijan palkka on 1500€/kk. Tarjoamme mahdollisuutta majoitukseen Kilpisjärven biologisen aseman soluasunnossa.