Haemme tutkimuskoordinaattoria Kilpisjärven biologiselle asemalle

Haluatko tehdä töitä tutkimusasemalla ja Kilpisjärven upeissa maisemissa? Haemme tutkimuskoordinaattoria Kilpisjärven biologiselle asemalle kehittämään aseman tutkimus- ja opetustoimintaa! Lue siis alla oleva ilmoitus ja jätä hakemuksesi.

Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta hakee

TUTKIMUSKOORDINAATTORIA

Kilpisjärven biologiselle tutkimusasemalle määräajalle 1.8.2023 – 31.12.2028. Ensisijainen tehtäväsi on kehittää aseman tutkimus- ja opetustoimintaa. Vastaat asemalla tehtävän tutkimuksen koordinoinnista ja osallistut kenttätöihin sekä muuhun asemalla tapahtuvaan toimintaan. Osallistut täydentävän rahoituksen hakemiseen sekä viestintätehtävien hoitamiseen ja sidosryhmäyhteistyön edistämiseen.

Tehtävät voivat sisältää myös laajemmin kaikkien tiedekunnan biologisten tutkimusasemien kehittämistä sekä esihenkilövastuita. Toimit tiiviissä yhteistyössä biologisten asemien johtajan kanssa. Tehtävän sijoituspaikka on Kilpisjärvi.

Sinusta

Olet etsimämme osaaja, mikäli työskentelet ammattimaisella ja kehittämishakuisella palveluasenteella, tunnet olosi kotoisaksi päivittäisen toiminnan organisoijana ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä viestintätaidot. Olet joustava, sinulla on kykyä ja halua tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Olet suorittanut vähintään maisteritason tutkinnon soveltuvalta alalta (esimerkiksi ekologia, ympäristötiede tai luonnonmaantiede) ja sinulla on hyvä ymmärrys tutkimuksen tekemisestä sekä kokemusta tutkimusryhmässä toimimisesta. Sinulla on kokemusta tutkimusrahoituksen hakemisesta, kenttätöistä sekä opinnäytetöiden tai harjoittelijoiden ohjaamisesta. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi tuntemuksen arktisesta tutkimuksesta ja alueellisista erityispiirteistä sekä kokemuksen kansainvälisestä yhteistyöstä.

Miksi meille?

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä! Noin 8 000 eri alojen osaajaa työskentelee opetuksen ja tutkimuksen parissa ja erilaisissa tukitehtävissä. Työyhteisömme on inspiroiva ja monimuotoinen.

Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta muodostaa Suomen näkyvimmän ja laajimman bio- ja ympäristötieteellisten tutkimuksen ja opetuksen kokonaisuuden. Tiedekunta kouluttaa asiantuntijoita yliopistojen, tutkimuslaitosten, valtionhallinnon sekä koulu- ja yritysmaailman tarpeisiin. Tiedekuntaan kuuluvalla Biologiset asemat –yksiköllä on toimintaa Hangossa Tvärminnen eläintieteellisellä asemalla, Hämeenlinnassa Lammin biologisella asemalla ja Enontekiöllä Kilpisjärven biologisella asemalla. Biologisilla asemilla työskentelee yhteensä pysyvästi noin 50 henkilöä. Henkilöstöllä on tiiviit keskusteluyhteydet ja Kilpisjärvelle rekrytoitava tutkimuskoordinaattori saa tuekseen mm. muilla asemilla työskentelevät tutkimuskoordinaattorit.

Kilpisjärven biologinen asema sijaitsee Enontekiön kunnassa Saana-tunturin kupeessa ja se tarjoaa ainutlaatuiset puitteet pohjoisen luonnon ja paikallisen kulttuurin tutkimukselle. Asemalla työskentelee pysyvästi 5 – 7 henkilöä.

Kiinnostaako työskentely ainutlaatuisessa arktisessa ympäristössä Kilpisjärven biologisella asemalla? Kiinnostaako sinua kehittää tutkimusta? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät ainutlaatuisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää Kilpisjärven biologista asemaa. Kilpisjärven läheisyydessä sijaitsevat Suomen korkeimmat tunturit, upeat erämaat ja puhtain ilma. Tutkimusasema on keskeinen toimija useissa ajankohtaisissa tutkimuskysymyksissä ja työyhteisöä rikastuttavatkin opiskelijat ja eri puolilta maailmaa tulevat tutkijat.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 22.5.2023. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR –portaalissa. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Aloitusajankohdasta voimme sopia joustavasti.

Palkka asettuu välille 3300-4000 €.

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa