Tietoa vierailijoille

Hyytiälän metsäasema tarjoaa palveluja tutkimuksen tekoon, kokoustoimintaan, koulutustapahtumiin ja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Majoitus, ruokailut ja tarvittavat tilat varusteineen ovat varattavissa tapahtumien yhteyteen. Palvelut ovat saatavilla myös yliopiston ulkopuolisille ryhmille varaustilanteen salliessa.
Majoitus

Uudet puurakennukset tarjoavat ympärivuotista majoitustilaa valmistuessaan v. 2023 aikana ja vanhat hirsirakennukset toimivat lisätilana kesäaikaan.

Ruokailut

Aseman ruokalasta voi tiedustella kaikkea retkieväistä juhlaillallisiin. Sekä uusi että vanha ruokala tarjoavat komeat puitteet ruokailuille.

Arkipäivisin saatavilla on aamupala, lounas ja päiväkahvi ja isompien kurssien ja tilaisuuksien aikana myös päivällinen. Muina aikoina päivällinen on tilattavissa omatoimisesti lämmitettäväksi ruokalan kabinettiin. Muita ruokailumahdollisuuksia tai tarjoilua maastoon tai muihin aseman tiloihin on saatavilla sopimuksen mukaan. Ruokala on tarkoitettu ensisijaisesti aseman vieraille ja muille ennakkoon ilmoittautuneille.

Kokoustilat

Hyvin varustellut tilat sopivat intensiivisiin yhteistapaamisiin tai hybridikokouksiin, joissa osa on läsnä vain etäyhteydellä.

Juhlatilat

Rauhallinen sijainti, suuri piha ja joustavat järjestelymahdollisuudet tekevät Hyytiälästä miellyttävän paikan juhlatilaisuuksiin.

Toimintaohjeet asemalla

Tietoa ruokailuajoista, saunavuoroista, majoituskäytännöistä, vapaa-ajanviettomahdollisuuksista yms.

Hinnoittelu

Yleisimmin kysyttyjen tuotteiden ja palvelujen hintatiedot.

Yhteydet