Ainutlaatuisia sijoituskohteita

Huippututkimukseen perustuvat spin out -yritykset tai vasta kaupallistamisprosessissa olevat innovaatiot ovat ainutlaatuisia sijoituskohteita.

Helsingin Innovaatiopalvelujen kaupallistamistoimien avulla syntyy jatkuvasti uusia yhtiöitä, esimerkiksi: Valo Therapeutics, Etsimo Oy, DiSEL21 Oy, Nanoform Finland Oy, Fun Academy Oy ja Helsinki International Schools Group Oy. Tutustu myös Slushissa 2016 esiteltyihin innovaatioihimme.

Helsingin Innovaatiopalvelujen asiantuntijoilla on takanaan vahva sijoitusalan tuntemus ja monipuolinen kokemus yrittäjyydestä ja startup-maailmasta. Kaupallistamisen valmisteluun tähtäävä toiminta pienentää sijoituksiin liittyviä riskejä ja auttaa konkretisoimaan huippututkimuksen tuloksena syntyneitä innovaatioita.

Valmistelemme parhaillaan useiden hankkeiden kaupallistamista ja etsimme rahoittajia erilaisiin hankkeisiin muun muassa seuraavilla aloilla: tiedonhaku ja analytiikka, mobiilioppiminen, kotimaan turvallisuus, nanohiukkasten muodostuminen, neurotiede, proteiinirakenteen määrittäminen ja biomateriaalit.

Tarjoamme sinulle mielellämme uusinta tietoa sijoitusstrategiaasi sopivista kohteista jo ennen kun ne päätyvät avoimille markkinoille. Mikäli olet halukas vaihtamaan ajatuksia tietyn alan tutkijoiden kanssa, autamme sinua solmimaan oikeat kontaktit.