Tule tekijäksi

tekija_400x199.jpg

 

Tekijä-ohjelmassa saat näköalapaikan juhlavuoden päätapahtumiin: Lahjoita tänään -päivään, Thinkfestiin ja Helsinki Challengeen. Tekijänä pääset mukaan tekemään ja näkemään juhlavuoden paraatipaikalta ja kulissien takaa. Tarvitsemme tekijöitä erilaisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi esiintyjiksi, sparraajiksi, viestijöiksi, alumnilähettiläiksi, varainhankkijoiksi ja tapahtumajärjestäjiksi.

Tekijä-ohjelman kautta voit antaa osaamistasi ja aikaasi koko yhteisön hyväksi. Juuri sen verran kuin sinulle sopii. Meillä kaikilla on osaamista, josta koko yhteisö hyötyy.

Opiskelija, yliopiston henkilökunnan jäsen, alumni tai yliopiston ystävä, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Tehdään yhdessä tekoja tieteen ja koulutuksen parhaaksi!

Tältä sivulta löydät lisätietoja tehtävistä. Ilmoittaudu tekijäksi tai kysy lisää sähköpostitse yhteiskuntasuhteet(at)helsinki.fi

Ilmoittaudu varainhankinnan vapaaehtoiseksi

Aika: Lahjoita tänään -tapahtumia voi organisoida huhtikuun alusta vuoden 2015 loppuun saakka. Yliopiston virallinen Lahjoita tänään -päivä  on 22.4.2015.
Paikka: Tapahtumia voi järjestää missä tahansa.

Etsimme varainhankinnan vapaaehtoisia Lahjoita tänään -päivän toteuttajiksi. Keräystuotot ohjataan 375-tulevaisuusrahastoon ja käytetään Helsingin yliopiston tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen tukemiseksi. Kutsumme mukaan koko yliopistoyhteisön: opiskelijat, työntekijät, alumnit ja yliopiston ystävät. Voit järjestää Lahjoita tänään -päivän tempauksia ja tapahtumia ja levittää tietoa kampanjasta sosiaalisessa mediassa.

Varoja maailman parhaaksi voi kerätä esimerkiksi näin:

  • Järjestämällä vappu- tai Lahjoita tänään -teemabileet. Esim. 10 €:n lipputulot ohjataan keräyksen hyväksi. (Giving Day –haalarimerkkejä tuotetaan tapahtumissa ja bileissä jaettavaksi.)
  • Organisoimalla iltapäiväkahvit, nyyttikestit tai viini-illan – pullarahat ja osallistumismaksut ohjataan keräyksen hyväksi.
  • Pystyttämällä 2 €:n teemakirppispöydän, jossa myydään hyväkuntoisia tavaroita tai vanhoja kurssi- ja tietokirjoja. Jokainen tuo yhden tavaran tai kirjan, jota ei enää tarvitse, ja lahjoittaa 2 € keräyksen hyväksi. Vastineeksi saa ottaa yhden tuotteen vaihtopöydästä.
  • Jakamalla kampanjaviestiä ja kannustamalla muita tekemään lahjoituksen tieteen ja opiskelun tueksi kahvihuoneessa, sosiaalisessa mediassa ja puskaradiossa.

Voit myös keksiä oman tapahtumasi maailman parhaaksi. Parhaat tapahtumat ja kampanjateot palkitaan upeilla palkinnoilla.

Ilmoittaudu varainhankinnan vapaaehtoiseksi

Lisätietoja: Jenni Immanen, lahjoittajasuhteet(at)helsinki.fi, puh. 050 448 2644.