Tule tekijäksi!

Tekijä on Helsingin yliopiston vapaaehtoisohjelma, jossa jokainen yliopiston ystävä voi tehdä tekoja maailman parhaaksi.

Kutsumme sinut mukaan, ei vain kokemaan, vaan myös tekemään juhlavuodestamme ainutlaatuisen. Yhdessä sinun ja muiden yliopiston ystävien kanssa luomme yhteisön, joka toimii yliopiston parhaaksi. Yhteisön, joka luo uutta ja josta voimme olla ylpeitä.

Tekijä-ohjelmassa saat näköalapaikan juhlavuoden päätapahtumiin: Vuosipäiväjuhlaan, Lahjoita tänään -päivään, Thinkfestiin ja Helsinki Challengeen. Tekijänä pääset mukaan toteuttamaan ainutlaatuisia sisältöjä ja näkemään juhlavuoden sekä paraatipaikalta että kulissien takaa. Tarvitsemme tekijöitä erilaisiin tärkeisiin tehtäviin: mm. esiintyjiksi, sparraajiksi, viestijöiksi, alumnilähettiläiksi, varainhankkijoiksi ja tapahtumajärjestäjiksi.

Tekijä-ohjelman kautta voit antaa osaamistasi ja aikaasi koko yhteisön hyväksi. Juuri sen verran kuin sinulle sopii. Meillä kaikilla on osaamista, josta koko yhteisö hyötyy.

Opiskelija, yliopiston henkilökunnan jäsen, alumni tai yliopiston ystävä, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Tehdään yhdessä tekoja tieteen ja koulutuksen parhaaksi!

ILMOITTAUDU TEKIJÄKSI

yhteiskuntasuhteet@helsinki.fi
#tekija