Tutustu Tiedekulmaan

Tiedekulma vr-lasit

Tutustu Tiedekulmaan omatoimisesti tai avoimilla yleisökierroksilla. Voit tehdä Tiedekulmasta käsin myös virtuaalivierailuja Helsingin yliopiston kampuksille ja yleisökohteisiin sekä tutustua Helsingin yliopiston toimintaan interaktiivisella mediaseinällä.

Julkaisemme materiaalin omatoimiseen tutustumiseen keväällä 2020.

Tiedekulman avoin yleisökierros

Tule kuulemaan Tiedekulman historiasta, tiloista ja toiminnoista avoimelle yleisökierrokselle! Seuraava kierros järjestetään syksyllä 2020. Kuulet rakennuksen omintakeisesta arkkitehtuurista, sadoista vuosittaisista tapahtumista sekä Tiedekulman konseptista, jonka historia ulottuu aina Helsingin designpääkaupunkivuoteen 2012. Tiedekulma on esteetön tila.

Opastetut kävelykierrokset keskustakampuksella

Humanistinen tiedekunta järjestää yhdessä Taidehistorian ainejärjestö Eidos ry:n kanssa keskustakampuksella opastettuja kävelykierroksia. Tiedekulma on osana "Uusinta arkkitehtuuria" -kierrosta, jonka aikana tutustutaan myös muun muassa Kaisa-kirjastoon. Kesäisin järjestettävien avointen kierrosten lisäksi syksyisin ja keväisin kierroksia järjestetään tilauksesta, ota yhteyttä kavelykierros-info@helsinki.fi.