Talon toimijat

Helsinki Think Company on yrittäjämäisen toiminnan yhteisö.

Tahdotko muuttaa maailmaa viemällä akateemisen osaamisesi käytäntöön? Tiimiydy kehittämään yrittäjämäisiä tai akateemisen aktivismin innoittamia ideoita ja projekteja, tai pistäydy avoimiin tiloihimme työskentelemään. Kalenteristamme löytyy mm. kutkuttavia henkilötarinoita, osallistavia työpajoja ja mahdollisuuksia verkostoitua. Projektikurssit, yrittäjyystarinat ja muut uteliaille suunnatut tapahtumat ovat ensi askel oman akateemisen osaamisesi toiminnaksi viemiseen.

Helsinki Think Company on paikka kokeilla, yrittää, erehtyä, oppia ja kokeilla uudelleen. Olemme avoinna kaikille uteliaille, kokeilijoille ja yrittäjämielisille. Think Company on yhteisö, jonka tukemana juuri sinä voit viedä omat ideasi käytäntöön.

Toimintamme on poikkitieteellistä, kaikille avointa ja aktiivista. Valmiiden ideoiden kanssa ei tarvitse tulla, vaan Helsinki Think Companyn tiloihin olet tervetullut sellaisena kuin olet. Tilamme ovat myös varattavissa ilmaiseksi soveltuviin tapahtumiin – vaikkapa ainejärjestön työelämäiltamaa varten!

Helsinki Think Company toimii Tiedekulman 2. kerroksessa.

Lisätietoja:
thinkcompany.fi
@Helsinkithinkco

Tiedekulman alimpiin kolmeen kerrokseen sijoittuva uusi UniSport Kluuvi tarjoaa huippuliikuntapalveluita ja hyvää oloa. Keskuksemme ylpeys, ydinkeskustan suurin kuntosali, on varustettu palvelemaan kaikenlaisia kuntosalikävijöitä. Monipuolisen laitevalikoiman lisäksi salilta löydät vapaapainoharjoittelu- ja cardio-alueet sekä runsaasti tilaa kehonpainoharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Alimmassa kerroksessa on ryhmäliikuntasali sekä sisäpyöräilysali, jossa on ohjattujen tuntien lisäksi mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille. Uuden liikuntakeskuksen myötä tarjoamme keskustakampuksella yli 90 tuntia ryhmäliikuntaa viikossa! Kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi liikuntakeskuksestamme saat hieronta- ja personal training -palvelut sekä liikunnalliset tilauspalvelut. Pukuhuonetilaa on kaikissa kolmessa kerroksessa ja saunoja kahdessa. Unisport Kluuvi on kaikille avoin ja moderni liikuntakeskus, jonne on helppo tulla.

Lisätietoja:

UniSportista 
unisport.fi

UniSport Kluuvista
liikuntapäällikkö Antti Karlsson, puh. 050 311 0389, antti.karlsson(at)helsinki.fi

Reaktor on strategia-, design- ja teknologiayritys, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan digitaalisessa maailmassa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin lisäksi Amsterdamissa, Tokiossa ja New Yorkissa.

Lisätietoja:

09 4152 0200
info(at)reaktor.com
reaktor.com
@reaktornow