Tiedekulmassa on monipuolisia kokoustiloja

 

Tiedekulmassa on kolme kokoustilaa, joissa on helppokäyttöinen ja korkealaatuinen esityslaitteisto. Tiedekulman hostit opastavat laitteiston käyttöön ja ovat käytettävissä koko tapahtuman ajan teknisenä tukena.

Kokouksen oheen on mahdollista tilata joko valmiista kokouspaketeista tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä tarjoilut Tiedekulma Cafesta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden piristää kokousta liikunnallisella kokoustauolla.

Kokouspalvelut ovat käytössä yliopiston henkilökunnalle sekä yrityksille ja organisaatioille. Kokoustilat ja -palvelut ovat varattavissa Tiedekulman aukioloaikoina viikon jokaisena päivänä.

Tutustu tiloihin Kokoustila S, Kokoustila M, Kokoustila L ja Tiedekulman hinnastoon.

Kokouspaketit

Kahvikokous starttaa kokouksen tuoreella kahvilla ja teellä, paikan päällä tehdyillä smoothieilla sekä pienillä suolaisilla ja makeilla tarjoiluilla. Tarjoilut katetaan kokoustilan välittömään läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen.

Monipuolinen ja kokouksen energisoiva runsas aamiainen on täydellinen tapa aloittaa kokous Tiedekulman inspiroivissa tiloissa. Tiedekulman aamiainen sisältää muun muassa tuoreita sämpylöitä ja croissanteja, maalaiskinkkua ja juustoa sekä tuoreita kasviksia ja hedelmiä. Lisäksi tarjoamme tuoremehua, superfood-smoothieita, pieniä makeita kahvileipiä sekä jokaisen aamiaisen kulmakivet – hyvää kahvia ja teetä.

Minimihenkilömäärä 10 henkilöä. Aamiainen katetaan joko kokoustilan välittömään läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen.

Lounaskokoukseen voidaan yhdistää kaksi erilaista lounasvaihtoehtoa. Tiedekulma Cafe tarjoaa päivittäin salaatti- ja leipäbaarin, keiton ja lounaskahvit katutason kahvilassa, jonka lounas voidaan yhdistää osaksi kokousta.

Cafen lounaan ohella tarjoamme vähintään 10 hengen kokouksille mahdollisuuden tilata kokoustilan välittömään läheisyyteen katettuna runsaan salaattibuffetin jälkiruokineen. 

Koko päivän kokouksissa voitte yhdistää Tiedekulman aamiaisen, kahvilan lounaan ja iltapäivän taukohetken juuri sellaiseksi kokonaisuudeksi, joka sopii parhaiten tarpeisiinne. 

Olemme koonneet valmiiksi kaksi vaihtoehtoista tapaa järjestää koko päivän huoleton kokous Tiedekulmassa. Kaikki tarjoilut on myös täysin räätälöitävissä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Päivän kokouspaketti I

  • Tiedekulman aamiainen katettuna kokoustilan läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen
  • Lounas Tiedekulma Cafen salaatti- tai leipäbaarista sekä keitto
  • Iltapäivän kahvitori katettuna kokoustilan läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen

Päivän kokouspaketti II

  • Päivän suolainen kahvileipä ja tuoretta kahvia sekä teetä katettuna kokoustilan läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen
  • Lounas Tiedekulma Cafen salaatti- tai leipäbaarista sekä keitto
  • Päivän makea kahvileipä ja tuoretta kahvia sekä teetä katettuna kokoustilan läheisyyteen tai Tiedekulma Cafeeseen