Tiedekasvatuskeskuksen toiminta keskeytetään 31.5. asti
Koronavirustilanteen johdosta Helsingin yliopiston ohjattu tiedekasvatustoiminta perutaan ainakin 31.5. asti.

Helsingin yliopistolle julistettiin poikkeustilanne 12.3. illalla koronavirustilanteen takia. Koronaviruksen etenemisen hidastamiseen liittyvien linjausten johdosta Tiedekasvatuskeskuksen toiminta  joudutaan perumaan 16.3.-31.5.2020 väliseltä ajalta.

Toiminnalliset opintokäynnit ovat peruttu ja opettajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Kemia-kerhot ja tiedejuhlien järjestäminen keskeytetään ja osallistujiin otetaan yhteyttä maksujen palautusta varten.

Kehitämme tiedekasvatukseen virtuaalisia toimintamalleja korvaamaan toimintaamme. Virtuaalinen toteutus tulee pysymään jatkossa osana toimintaa, ja pystymme palvelemaan suurempaa kohderyhmää tarjoamalla tiedekasvatusta useammassa muodossa.

Kesän tiedeleirejä toiminnan rajoittaminen ei ainakaan toistaiseksi koske. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja ohjeistuksia, ja tiedotamme muutoksista.

Viimeisin tieto koronavirustilanteesta Helsingin yliopistolla päivittyy tänne: Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa