LUMA-aineiden opettajien koulutukseen tarvitaan lisää monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä
Helsingissä eilen pidetyssä LINKS-hankkeen kansainvälisessä loppuseminaarissa peräänkuulutettiin lisää mm. monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä osaksi LUMA-aineita opettavien opettajien perus- ja täydennyskoulutuksen jatkumoa.

Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus ja Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus (molemmat osa LUMA-keskus Suomi -verkostoa) edustivat Suomea tässä pian päättyvässä kolmivuotisessa Erasmus+-hankkeessa Learning from Innovation and Networking in STEM – science, technology, engineering and mathematics (LINKS).

Tutustu tarkemmin LINKS-hankkeen tuotoksiin, mukaan lukien suosituksiin LUMA-aineiden opettajien jatkuvan oppimisen tukemisen kehittämiseksi »

Lisää aiheesta

• ‘Työelämä ja tutkimus tutuksi’ on teemana huomenna avautuvilla Valtakunnallisilla LUMA-päivillä Jyväskylässä 5.-7.6.2019.
  • LUMA-keskus Suomen kaikille avoimen verkkokurssin LUMA-aineiden opetusta lähiyrityksissä tavoitteena on tarjota tukea ja ideoita sopivien lähiyritysten löytämiseen ja hyödyntämiseen oppimisympäristöinä. Lisäksi kurssilla annetaan vinkkejä hyvän vierailun suunnitteluun ja toteutukseen sekä oppimateriaalin laatimiseen.