Science and Business in Dialogue

Yritykset ja elinkeinoelämän toimijat - tervetuloa mukaan kehittämään tutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyötä eri tieteenaloilla. Science and Business in Dialogue kokoaa eri teemojen ympärille avainhenkilöitä yliopistolta ja yrityksistä luomaan uusia ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin.

Rehtorin isännöimä Science and Business Dialogue on tapahtumasarja ja verkosto, jossa jaetaan konkreettisia esimerkkejä liike-elämän ja tutkimuksen yhteistyöstä sekä vinkkejä uusista yhteistyömahdollisuuksista. Haluamme edistää tutkijoiden ja elinkeinoelämän verkostoitumista ja yhdessä pohtia keinoja yhteistyön kehittämiseksi. Yliopistolle verkosto on tärkeä kanava saada tietoa yritysten tarpeista sekä palautetta yhteistyökokemuksista.

Aiemmat tilaisuudet:

Liittymällä verkostoon saat kutsuja verkoston tapahtumiin, muutaman kerran vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen ja kehität yliopistotutkimuksen ja elinkeinoelämän yhteistyötä eri tasoilla. Kutsumme verkostoon sekä kumppaneitamme elinkeinoelämästä että yritysyhteistyöstä kiinnostuneita tutkijoita. Voit liittyä Science and Business Dialogue -verkostoon lähettämällä sähköpostia yhteiskuntasuhteet@helsinki.fi.

Lisätietoja verkostosta:
Suvipäivikki Mikola, 029 41 58014 tai 029 41 21650, yhteiskuntasuhteet@helsinki.fi

Anna palautetta verkossa tällä lomakkeella >>