Safari goes Helsinki Challenge -työpajoissa lukiolaiset pääsevät ratkomaan maailman suurimpia ongelmia yhdessä Helsinki Challenge -innovaatiokilpailun tiimien kanssa. Tiimien tausta on monipuolisesti Helsingin yliopistossa opetettavissa aloissa ja yhdessä näiden huippuasiantuntijoiden kanssa tekemällä oppii sekä yliopiston mahdollisuuksista että tulevaisuuden työelämästä.

Oma opiskelupaikka ei aina löydy siltä kaikkein ilmeisimmältä alalta ja tulevaisuuden ammattisi saattaa olla sellainen, josta et ole vielä kuullut.

Työpajat

  • 7.2. Terveys ja hyvinvointi. Lääketieteestä, terveystiedosta, ravitsemustiedosta, liikunnasta ja biologiasta kiinnostuneille.
  • 28.3. Uusi maailmankuva. Luonnontieteistä ja filosofiasta kiinnostuneille.
  • 9.5. Muuttuva ympäristö. Ympäristöstä ja yhteiskunnasta kiinnostuneille.
  • 12.9. Globaali Helsinki. Kulttuurista, kielistä, historiasta ja yhteiskunnasta kiinnostuneille.

Kaikissa työpajoissa mietitään lukio-opintojen yhteyttä Helsingin yliopiston koulutusaloihin ja niiden yhteyttä tulevaisuuden ammatteihin, jotka muuttavat maailmaa. Työpajojen materiaalit löytyvät omalta sivultaan. Tutustu työpajatyöskentelyyn myös blogikirjoituksen kautta.

Työpajat järjestetään klo 10-16 -välisenä aikana Porthanian Tiedekulmassa, Yliopistonkatu 3.
Työpajoihin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen mikael(a)avantohelsinki.fi. Tutustu Safariin myös Facebookissa.

Safari Goes Helsinki Challenge -työpajojen innoittajina ovat yliopiston 375-juhlavuosi ja siihen liittyvä kansainvälinen Helsinki Challenge -tiedekilpailu. Tutustu Helsinki Challengeen YouTubessa.