Ruralia-instituutin valokuvauskilpailun esittely ja säännöt

• Kilpailu on avoinna 30.9.2018 saakka.
  • Teema: ”Maaseudut ja kaupungit – yhdessä kestävämpiä”.
  • Kilpailu on avoin kaikille, mutta se on suunnattu erityisesti Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.
  • Ruralia-instituutti palkitsee 10 parasta kuvaajaa siten, että ensimmäiselle sijalle sijoittunut saa 300€ palkintosumman ja sijat 2-10. saavat kukin 100€ (yhteensä jaossa 1200€).
  • Ruralia-instituutti valitsee palkittavat kuvat lokakuussa 2018.
  • Palkitut kuvat julkaistaan marraskuussa järjestettävässä juhlavuoden seminaarissa Helsingissä, johon palkittavat kuvaajat myös kutsutaan.
  • Kilpailuun osallistutaan digikuvilla.
  • Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu.
  • Yksi kilpailija saa osallistua kilpailuun enintään viidellä (5) kuvalla.
  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.
  • Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet (mm. kotirauhan tms. suojan piirissä) ja kuvatuilta henkilöiltä on oltava kirjallinen lupa kuvan julkaisuun.
  • Ruralia instituutti saa palkitsemiinsa 10 parhaaseen kuvaan täydet käyttöoikeudet.
  • Ruralia instituutti voi täten käyttää/muokata kuvia omiin julkaisuihinsa ja tuotteisiinsa ja saa käyttää kuvia omissa tiedotus- ja markkinointimateriaaleissa sekä internet-sivuillaan ja sosiaalisen median kanavissa (Twitter, Facebook) ilman erillistä korvausta kuitenkin kuvaajan tiedot mainiten.
  • Kilpailukuvat lähetään tiedonsiirtopalvelu FunetFilesenderiä käyttäen https://filesender.funet.fi/  osoitteeseen ruralia-instituutti@helsinki.fi ja kirjoita aiheeksi ”Valokuvauskilpailu/Ruralia”.
  • Digikuvat tule toimittaa JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina, esim. 1620 x 1080 px/72 dpi.
  • Järjestäjä pyytää palkituista kuvista korkearesoluutiokuvat, jolloin kuvan pitkän sivun tulee olla 3500 px/300 dpi.
  • Kaikissa kuvissa on oltava kuvan nimi ja tekijän tiedot. Kirjoita viestiin selkeästi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, e-mail sekä kuvan ja/tai kuvien nimet

Kilpailun yhteyshenkilö:
Heidi Väliaho