Kutsuvieraat

Oikeustieteellisen tiedekunnan väelle tarkoitettu kutsu on lähetetty 14.3.2023. Emeritusprofessorit ja dosentit ovat myös erittäin tervetulleita osallistumaan. Vieraiden ilmoittautuminen on mahdollista 14.5.2023 asti.
Hyvät yliopistokollegat,

Oikeustieteellisen tiedekunnan juhlallinen tohtoripromootio järjestetään perjantaina 16.6.2023.

Promootiossa nuoret oikeustieteen tohtorit, viisikymmentä vuotta sitten valmistuneet riemutohtorit sekä kuusi yhteiskunnan eri tehtävissä ansioitunutta kunniatohtoria saavat juhlallisen vihkimyksen perinteisin menoin. Edelliset promootiot on järjestetty vuosina 2017, 2010 ja 2000.

Tervetuloa seuraamaan promootioaktia perjantaina 16.6. klo. 10–12 Helsingin yliopiston päärakennuksen juhlasaliin. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tilaisuuden pukukoodi on frakki tai tumma puku.

Olet tervetullut myös juhlallisille viiden ruokalajin promootiopäivällisille hotelli Hilton Kalastajatorppaan perjantaina 16.6.2023 klo 19 alkaen. Tilaisuuden pukukoodi vieraille on frakki tai värillinen iltapuku. Illalliskortin hinta on 140 euroa per henkilö. Myös avecit ovat tervetulleita. Illallisilmoittautuminen on kaksiosainen ja tapahtuu yliopiston verkkomaksupalvelun kautta oheisesta linkistä. Maksuvahvistuksessa saat linkin varsinaiseen ilmoittautumislomakkeeseen, jonka kautta voi toimittaa mm. erityisruokavaliotiedot. 

Päivällisvieraat voivat halutessaan jatkaa myös Kauppatorin kupeesta lauantaina 17.6. klo 12 lähtevälle promootiopurjehdukselle, jonka aikana tarjoillaan maittava lounas. Purjehdus maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja antaa promootiosihteeri Riikka Pasanen (oik-promootio@helsinki.fi).

Promootiotoimikunnan puolesta,

Marjaana Helminen

Promoottori