Ilmoittautuminen

Promootioon voivat osallistua kaikki eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta valmistuneet ja väitelleet (sekä eläinlääketieteen että filosofian) tohtorit, joille tiedekunta on myöntänyt tutkinnon ennen aktipäivää 19.5. Tutkintosi ei tarvitse olla suoritettuna ilmoittautumishetkellä, kunhan se tulee suoritetuksi siten, että valmistut viimeistään tiedekuntaneuvoston 25.4. pidettävästä kokouksesta.
Ilmoittautuminen promootioon on päättynyt

Vieraiden ilmoittautuminen promootioon päättyi 20.4.

Promootion kutsuvieraille, kuten esimerkiksi yliopiston johdolle ja tiedekunnan professoreille, on lähetetty henkilökohtainen kutsu ilmoittautumisohjeineen sähköpostitse.

Ilmoittautuminen promootion tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt tapahtuman maksu- ja peruutusehdot. Valitut illalliskortit tulee maksaa yliopiston Ceepos-maksualustalla viikon (7 vrk) kuluessa maksulinkin vastaanottamisesta. Maksulinkki lähetetään ilmoittautuneille noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksu Ceepoksessa suoritetaan verkkomaksuna luottokortilla (Visa, Mastercard), puhelimella (MobilePay, Siirto) tai suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelun kautta. Maksunvälittäjä on Verifone Finland Oy BlueCommerce-sivusto.

Jos perut osallistumisen ilmoittautumisajan puitteissa eli 20.4.2023 mennessä, osallistumismaksusi hyvitetään, mutta siitä vähennetään 50 euron käsittelykulu. 20.4. jälkeen peruttua osallistumista ei hyvitetä edes sairastapauksissa.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen el-promootio@helsinki.fi.

Tärkeää tietoa promovendien ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisprosessiin on hyvä varata noin 30 minuuttia aikaa. Ilmoittautumislomakkeen kysymyksiin voit tutustua ennakkoon täällä. Promovoitavat ilmoittavat seuralaisensa tiedot ilmoittautumisen yhteydessä, paitsi siinä tapauksessa, että myös seuralainen promovoidaan. Jos pariskunnasta molemmat promovoidaan, he ilmoittautuvat erikseen ja maksavat kumpikin ilman avecia (solo) osallistuvan promovendin osallistumismaksun, joka on 320 euroa.

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen. Ensin osallistuminen maksetaan yliopiston Ceepos-maksualustalla. Maksusuorituksen vahvistuksessa on linkki Lyyti-lomakkeeseen, jolla annetaan tapahtuman järjestämiseen tarvittavat tiedot sekä promootiomatrikkeliin tulevat tiedot. Ilmoittautuminen on pätevä vasta, kun myös Lyyti-lomake on täytetty ja lähetetty. Pelkkä osallistumismaksun maksaminen ei siis riitä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun Lyyti-lomakkeesi on tullut perille.

Ilmoittautumistietoja voi muokata vahvistusviestissä olevan linkin kautta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 27.3.2023 klo 23.59.

Promovoitavien tulee liittää lomakkeelle itsestään kasvokuva julkaistavaksi promootiomatrikkelissa. Valokuvan tulee olla pystymallinen ja kuvan taustan tulisi olla mieluiten vaalea. Valokuvan mittojen tulee olla vähintään 500 x 700 px (huomioi tämä erityisesti silloin, jos rajaat kasvot alun perin laajemmasta kuvasta) ja tiedostomuodon mielellään jpg tai png. Kuvatiedosto voi olla maksimissaan 1 GB:n kokoinen.

Promovoitavilla on mahdollisuus kutsua läheisiään seuraamaan promootioaktia yliopiston juhlasaliin. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään läheisten lukumäärää. Lue lisää promootioaktista ja vieraiden osallistumisesta täältä.

Tutustuthan promootioon ohjelmaan, pukeutumisohjeisiin, osallistumiskustannuksiin ja maksu- ja peruutusehtoihin (ks. alla) ennen ilmoittautumista.

Promootiossa kuvataan ja kuvattua materiaalia voidaan käyttää sekä yliopiston että tulevien promootioiden viestinnässä ja markkinoinnissa.

Ilmoittautuminen promootioon on sitova, ja maksu suoritetaan saman tien. Ilmoittautumalla hyväksyt tapahtuman peruutusehdot.

Maksu suoritetaan verkkomaksuna luottokortilla (Visa, Mastercard), puhelimella (MobilePay, Siirto) tai suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelun kautta. Maksunvälittäjä on Verifone Finland Oy BlueCommerce-sivusto.

Jos perut osallistumisesi promootion ilmoittautumisajan puitteissa eli 27.3.2023 mennessä, osallistumismaksusi hyvitetään, mutta siitä vähennetään 50 euron käsittelykulu. Jos perut osallistumisesi torstaihin 20.4.2023 mennessä, hyvitetään osallistumismaksusta puolet (50 %). 20.4. jälkeen peruttua osallistumista ei hyvitetä edes sairastapauksissa.

Jos peruutat osallistumisesi, kun promootiomatrikkeli on jo laadittu, promovoidaan sinut poissaolevana eikä sinua voida promovoida tulevissa eläinlääketieteellisen tiedekunnan promootioissa.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen el-promootio@helsinki.fi.

Promootiomatrikkelin esimerkkiteksti

MALLIKAS, Minna Elina. Synt. 10.3.1985 Pieksämäki As Kuopio Vanht maanviljelijä Kari Pekka Mallikas ja KT Pirkko Maija Mallikas (o.s. Järvinen) Pso OTM Mirjami Mallikas (o.s. Korhonen) 2019 Lapset Milla 2010, Mari 2011 Tutkinnot YO Lukiolan lukio 2004 , LuK 2009, FM 2012, FT 2016 Cosmological constraints on Standard Model Extensions Nykyinen toimi tutkijatohtori, Helsingin yliopisto, 2016- Aiemmat toimet tohtorikoulutettava, Helsingin yliopisto, 2012-16 Sivutoimet assistentti, Helsingin yliopisto, 2009-12 Tärkeimmät luottamustoimet hallituksen puheenjohtaja, Ainejärjestö ry, 2008-10, hallituksen jäsen, Luonnontieteellisten seurain valtuuskunta, 2014-15 Kunniamerkit ja -maininnat Ainejärjestö ry:n kunniajäsen 2015, SVR R1 2014, Helsingin yliopiston palkinto parhaasta pro gradu -työstä 2012, Tiedesäätiön palkinto 2015, Suomen Akatemian tutkijatohtori 2016- Opintomatkat Stanford University, Yhdysvallat, 2014-15 Harrastukset hiihto, ratsastus