Työelämä tutuksi: Hae itsellesi työelämämentoria!(Poistettava)

Aika: 14.10.2015 klo 14:15 - 16
Paikka: Porthania, Tiedekulma (Yliopistonkatu 3)

Suomen Mentorit ry tukee koulutettuja nuoria matkalla työelämään

Oletko valmistumassa tai juuri valmistunut Helsingin yliopistosta? Tiesitkö, että sinulla on upea mahdollisuus saada työelämän kokenut konkari mentoriksi ja sparraamaan työnhaussa? Suomen Mentorit ry:n www.suomenmentorit.fi kautta voit saada kokeneen ammattilaisen tukea omiin uravalintoihisi. Mentori tukee työnhaussa ja auttaa verkostoitumisessa.

Suomen Mentoreiden kaikki mentorit tekevät työtä täysin vapaaehtoisesti, koska näkevät nuoret kallisarvoisina. Mentori sitoutuu vuodeksi, ja mentorointia jatketaan vuoden loppuun, vaikka nuori saisikin työpaikan tämän jakson aikana. Mentorointiohjelma on maksuton ohjelmaan valituille ja seuraava haku aukeaa marraskuun alussa.

Mentoriohjelman lisäksi Suomen Mentorit ry on käynnistänyt yhdessä merkittävien Suomessa toimivien yritysten kanssa Tehdään töitä -traineekampanjan, joka tarjoaa vastavalmistuneille nuorille koulutusta vastaavia, palkallisia trainee-jaksoja.

Suomen Mentorit ry:n toiminnasta on kertomassa yhdistyksen projektipäällikkö Annika Räsänen (VTM, sosiaalipsykologia).