Syksyllä 2017 Helsingin yliopistossa alkaa 39 koulutusta, joissa suoritetaan sekä alempi että ylempi korkeakoulututkinto. Alempaa korkeakoulututkintoa kutsutaan yleensä kandidaatin tutkinnoksi. Sen voi päätoimisesti opiskellen suorittaa yleensä kolmessa vuodessa. Ylempää korkeakoulututkintoa kutsutaan yleensä maisterin tutkinnoksi. Sen voi päätoimisesti opiskellen suorittaa yleensä kahdessa vuodessa.

Toimi näin:

  1. Tutki alla olevaa luetteloa koulutusten nimistä. Kunkin koulutuksen nimestä käy ilmi tutkinnot, jotka kyseisessä koulutuksessa suoritetaan, ja tutkintojen suoritusajat.
  2. Napsauta sinua kiinnostavan koulutuksen nimeä. Näytölle avautuu sivu, jossa kerrotaan kyseisestä koulutuksesta.
  3. Jos haluat tietää millä eri tavoilla kyseiseen koulutukseen pääsee, napsauta avautuneella sivulla esiin välilehti "Hakeminen". Kyseisellä välilehdellä on lueteltu koulutukseen liittyvät hakukohteet. Hakukohteet ovat reittejä koulutukseen. Napsauta sinua kiinnostavan hakukohteen nimeä, niin saat yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten koulutukseen haetaan kyseisen hakukohteen kautta.

Koulutukset:

Huomaa, että edellä mainituissa koulutuksissa suoritetaan sekä alempi että ylempi korkeakoulututkinto. Helsingin yliopistossa on myös koulutuksia, joissa suoritetaan vain alempi korkeakoulututkinto. Luettelon tällaisista koulutuksista löydät omalta sivultaan.