Tervetuloa Helsingin yliopiston oposivuille! Tältä sivulta löydät linkit ajankohtaisiin asioihin, uutiskirjeen ja opiskelijaesittelijän tilaamiseen sekä yliopiston tutustumismahdollisuuksiin.

Tärkeät päivämäärät

Tilaa opiskelijaesittelijä lukioosi

Opiskelijamme kertovat lukiolaisille omista opinnoistaan ja Helsingin yliopiston tarjoamista mahdollisuuksista. Tilaisuus voidaan järjestää lukiossa oppitunnilla, yliopiston kampuksella tai verkon välityksellä. Infoja pidetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tilaa yliopiston esittely tällä lomakkeella.
Avoimen yliopiston esittelyn voit tilata osoitteesta hakijapalvelut@helsinki.fi.

Kannusta myös aineenopettajia tilaamaan oman alansa yliopistoesittely tulostamalla tämä juliste opettajanhuoneen seinälle:

Voit tiedottaa oppilaillesi opiskelijavierailusta tulostamalla oheisen ilmoituksen koulusi ilmoitustaululle:

Esittelyjä pidetään lukuvuoden aikana noin 200 ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella pidettävät esittelyt järjestetään yhteistyössä osakuntien kanssa. Google-kartasta voi tutkia, missä päin esittelyjä on kuluvana lukuvuotena pidetty.

Opojen uutiskirje

Tilaa sähköpostiisi opinto-ohjaajien uutiskirje, joka lähetetään lukukausien aikana noin kerran kuussa. Uutiskirjeessä saat tuoreinta tietoa yliopiston valinnoista ja mahdollisuuksista tutustua yliopistoon. Uutiskirjeen tilaajien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä niitä käytetä muuhun kuin Helsingin yliopiston tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin.

Materiaalia opinto-ohjaajille