Opinto-ohjaajille

Tervetuloa Helsingin yliopiston oposivuille! Tältä sivulta löydät linkit ajankohtaisiin asioihin, uutiskirjeen ja opiskelijaesittelijän tilaamiseen sekä yliopiston tutustumismahdollisuuksiin.

Tärkeät päivämäärät

  • Ovet auki Avoimeen. Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston lukuvuoden avajaiset ja infotilaisuus järjestetään Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4) 28.8.2018 klo 15.00-19.00.
  • Koe kampus! 25.10.2018. (Tallenne 2017 vuoden Tiedekulmassa pidetyistä tiedekuntainfoista löytyvät kohdasta Materiaalia opinto-ohjaajille)
  • Högskoledagen 1.11.2018
  • Yliopistojen oposeminaari Aalto yliopistolla 2.11.2018. Ohjelma vahvistetaan kevään aikana ja ilmoittautuminen tapahtuu syys-lokakuun vaihteessa. (Vuoden 2017 tallenne ja materiaali löytyvät kohdasta Materiaalia opinto-ohjaajille)
  • Studia-messut 27.-28.11.2018

Tilaa opiskelijaesittelijä lukioosi

Opiskelijamme kertovat lukiolaisille omista opinnoistaan ja Helsingin yliopiston tarjoamista mahdollisuuksista. Tilaisuus voidaan järjestää lukiossa oppitunnilla, yliopiston kampuksella tai verkon välityksellä. Infoja pidetään sekä suomeksi että ruotsiksi. Opoilla ja aineenopettajilla on myös mahdollisuus tilata esittely yksittäisistä kandiohjelmista.

Esittelyjä pidetään lukuvuoden aikana noin 200 ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella pidettävät esittelyt järjestetään myös yhteistyössä osakuntien kanssa.

Opojen uutiskirje

Tilaa sähköpostiisi opinto-ohjaajien uutiskirje, joka lähetetään lukukausien aikana noin kerran kuussa. Uutiskirjeessä saat tuoreinta tietoa mahdollisuuksista tutustua yliopistoon, valinnoista ja muuta hyödyllistä tietoa. Uutiskirjeen tilaajien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä niitä käytetä muuhun kuin Helsingin yliopiston tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin.

Materiaalia opinto-ohjaajille