Oikaisuvaatimuksen lähettäminen hakijapalveluille tavallisena sähköpostiviestinä

Lähetä oikaisuvaatimus mieluiten siitä sähköpostiosoitteestasi, jonka ilmoitit sähköpostiosoitteeksesi, kun Helsingin yliopistoon hait. Jos et muista minkä sähköpostiosoitteen ilmoitit yliopistoon hakiessasi, voit tarkistaa asian Oma Opintopolku -palvelusta.

Kirjoita sähköpostiviestin aiheeksi teksti "Oikaisuvaatimus: " ja sitten sen hakukohteen nimi, jota oikaisupyyntösi koskee, esimerkiksi "Oikaisuvaatimus: päähaku, taiteiden tutkimuksen kandiohjelma" tai "Oikaisuvaatimus: päähaku, kielten kandiohjelma: englanti".

Suosittelemme, että et lähettäisi oikaisuvaatimustasi sähköpostiviestin liitetiedostona, vaan kirjoittaisit oikaisuvaatimuksesi sähköpostiviestin sisällöksi. Jos tästä suosituksesta huolimatta päädyt lähettämään oikaisuvaatimuksesi liitetiedostona, niin siinä tapauksessa lähetä oikaisuvaatimuksesi vain liitetiedostona (äläkä sekä liitetiedostona että sähköpostiviestin sisältönä).

Lähetä oikaisuvaatimus osoitteeseen hakijapalvelut@helsinki.fi. Älä lähetä oikaisuvaatimusta mihinkään muuhun osoitteeseen (esimerkiksi hakijapalveluiden työntekijän henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen).