Matematiikan ja tilastotieteen maisteriohjelma: ha­ku­lo­mak­keen ky­sy­myk­set

HUOM! Tämä sivu koskee sinua, jos olet joulukuussa 2016 tai tammikuussa 2017 hakenut seuraavaan hakukohteeseen: Ma­te­ma­tii­kan ja ti­las­to­tie­teen mais­te­rioh­jel­ma, fi­lo­so­fian/​val­tio­tie­tei­den mais­te­ri (2 v)

Motivaatiokirje ja sen sisältämä opintosuunnitelma sekä analyysi aiemmista opinnoistasi tehdään vastaamalla hakulomakkeella annettuihin kysymyksiin, jotka on lueteltu alla.  Mietithän vastauksia huolellisesti etukäteen ennen hakulomakkeen täyttämistä, sillä vastauksia ei voi muuttaa lomakkeen lähettämisen jälkeen.  Vastausten merkkimäärä on rajoitettu.  Hakulomakkeen täyttämisaika on myös rajallinen.

Tämän maisteriohjelman opetuskieli on englanti. Tämän takia alla olevat kysymykset ovat vain englanniksi.  Voit kuitenkin halutessasi vastata kysymyksiin myös suomeksi tai ruotsiksi.

Huomioithan, että Helsingin yliopisto saattaa tarkistaa motivaatiokirjeen ja muut vastaavat dokumentit plagiaatintunnistusjärjestelmällä.

Motivation letter / analysis questions

• Please place the study tracks you apply for in order of preference. The study tracks in this programme are Mathematics and Statistics.  (150 characters)
  • What are your motives to apply for this Master's Programme at the University of Helsinki?  (1000)
  • How do your previous studies enable you to succeed in the studies of this Master's  Programme?  (500)