Tervetuloa opiskelemaan maisteriksi Helsingin yliopistoon!

Syksyllä 2017 Helsingin yliopistossa alkaa 60 koulutusta, joissa suoritetaan vain ylempi korkeakoulututkinto. Ylempää korkeakoulututkintoa kutsutaan yleensä maisterin tutkinnoksi. Sen voi päätoimisesti opiskellen suorittaa yleensä kahdessa vuodessa.

Katso yksityiskohtaiset hakuohjeet hakeminen välilehdeltä. Kyseisellä välilehdellä on lueteltu koulutukseen liittyvät hakukohteet. Hakukohteet ovat reittejä koulutukseen, tutustu ohjeisiin huolella.

Englanninkielisiä ovat seuraavat viisi koulutusta:

Monikielisiä ovat seuraavat 23 koulutusta. Näissä sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinto englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi.

Suomen- tai ruotsinkielisiä ovat seuraavat 32 koulutusta:

Seuraavien koulutusten alkaminen on siirtynyt syksyyn 2018, joten näihin koulutuksiin ei voi vielä hakea:

  • Master's Programme in Contemporary Societies
  • Mastar's Programme in Human Nutrition and Food-Related Behaviour / Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelma
  • Master's Programme in Intercultural Encounters
  • Master's Programme in Russian Studies

Koulutukset, joissa suoritetaan vain ylempi korkeakoulututkinto, on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat jo suorittaneet jonkin soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon. Jos et ole vielä suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa, tutustu koulutuksiin, joissa suoritetaan vain alempi korkeakoulututkinto, tai koulutuksiin, joissa suoritetaan sekä alempi että ylempi korkeakoulututkinto.