Alkeishiukkasfysiikan ja astrofysikaalisten tieteiden maisteriohjelma: ha­ku­lo­mak­keen ky­sy­myk­set

HUOM! Tämä sivu koskee sinua, jos olet joulukuussa 2016 tai tammikuussa 2017 hakenut seuraavaan hakukohteeseen: Al­keis­hiuk­kas­fy­sii­kan ja astro­fy­si­kaa­lis­ten tie­tei­den mais­te­rioh­jel­ma, fi­lo­so­fian mais­te­ri (2 v)

Motivaatiokirje ja sen sisältämä opintosuunnitelma tehdään vastaamalla hakulomakkeella annettuihin kysymyksiin, jotka on lueteltu alla.  Mietithän vastauksia huolellisesti etukäteen ennen hakulomakkeen täyttämistä, sillä vastauksia ei voi muuttaa lomakkeen lähettämisen jälkeen.  Vastausten merkkimäärä on rajoitettu.  Hakulomakkeen täyttämisaika on myös rajallinen.

Tämän maisteriohjelman opetuskieli on englanti. Tämän takia alla olevat kysymykset ovat vain englanniksi.  Voit kuitenkin halutessasi vastata kysymyksiin myös suomeksi tai ruotsiksi.

Huomioithan, että Helsingin yliopisto saattaa tarkistaa motivaatiokirjeen ja muut vastaavat dokumentit plagiaatintunnistusjärjestelmällä.

Motivation letter questions

• What are your motives to apply for this Master's Programme at the University of Helsinki?  (1000 characters)
  • Briefly describe and explain your previous studies in the central themes of the master's programme (particle physics, cosmology, astronomy, astrophysics and space physics), and how these enable you to succeed in the studies in the chosen programme.  (1000)
  • Briefly describe and explain how the program complements and develops your previous studies, and how studying in this program relates to your future aspirations and academic objectives.  (1000)