Skip to main content

Opiskele Helsingin yliopistossa

Avoinna tänään 12.00 - 14.00
Aukioloajat
Fabianinkatu 33
Sijainti kartalla

Koulutustarjonta

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista. Opetus koulutusohjelmissamme perustuu tutkimukseen, jota teemme kansainvälisessä ympäristössä. Yhdessä etsimme ratkaisuja maailmanlaajuisiin ongelmiin. Löydät kaikki koulutusohjelmamme koulutustarjonnasta ja voit selailla niiden tarkempia tietoja. Valitse kiinnostavin ja tule mukaan!

Hae opiskelijaksi

Kun olet hakemassa opiskelemaan Helsingin yliopistoon, voi olla hyödyllistä tutustua aiempien vuosien valintakoekysymyksiin, mallivastauksiin sekä tutkia opiskelijavalintoihin liittyviä tilastoja ja muita opiskelumahdollisuuksia. Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopistoon!

Helsinki opiskelijakaupunkina

Helsinki on toimiva ja turvallinen opiskelukaupunki. Opiskelijalle se tarjoaa monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä vilkkaan opiskelijaelämän. Tutustu yliopistoon, opiskeluun ja Helsinkiin.

Muut opiskelumahdollisuudet ja tietoa opiskelusta Helsingin yliopistossa

Tarjoamme tutkinto-ohjelmiemme lisäksi myös muita mahdollisuuksia opiskella, kuten Avoimen yliopiston kurssit ja täydentävät opinnot. Uusilta ohjesivuilta löydät opiskelijapalvelut ja opiskelijan tarvitsemaa tietoa. Tutustu myös Helsingin yliopiston opiskeluympäristöön.

Yhteystiedot

Yhteystiedot hakijoita ja opiskelijoita palveleviin yksiköihin.