Skip to main content

Ole yksi parhaista! Opiskele Helsingin yliopistossa

Suljettu tänään
Aukioloajat
Yliopistonkatu 4
Sijainti kartalla
Hakijapalveluiden usein kysytyt kysymykset ja ajanvaraus
Tilaa

Koulutustarjonta

Löydät täältä kaikki koulutusohjelmamme. Selaile niiden tarkempia sisältöjä ja hae hakuaikana. Helsingin yliopisto kuuluu maailman tutkimusyliopistojen parhaan 1% joukkoon. Opetus koulutusohjelmissamme perustuu laadukkaaseen tutkimukseen, jota teemme kansainvälisessä ympäristössä. Yhdessä etsimme ratkaisuja maailmanlaajuisiin ongelmiin.

Hae opiskelijaksi

Englannin- ja monikielisten maisteriohjelmien hakuaika alkaa 1.12.2017 ja päättyy 12.1.2018. Lue lisää kansainvälisiin maisteriohjelmiin ja kotimaisiin kandi- ja maisteriohjelmiin hakemisesta. Hakuaika kotimaisiin ohjelmiin on yhteishaun 14.3 kl. 8.00−28.3 kl. 15.00. Tutustu mm. aiempien vuosien valintakoekysymyksiin ja mallivastauksiin sekä hakijoiden usein esittämiin kysymyksiin.

Helsinki opiskelijakaupunkina

Helsinki on toimiva ja turvallinen opiskelukaupunki - yksi maailman parhaimmista kaupungeista olla ja elää. Opiskelijalle se tarjoaa monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä vilkkaan opiskelijaelämän. Opojen sivut löytyvät täältä kuten tilauslomake, kun tahdot tilata yliopiston tai Avoimen yliopiston esittelyn lukioosi.

Muut opiskelumahdollisuudet ja tietoa opiskelusta Helsingin yliopistossa

Tarjoamme tutkinto-ohjelmiemme lisäksi myös muita mahdollisuuksia opiskella, kuten Avoimen yliopiston kurssit ja täydentävät opinnot. Uusilta ohjesivuilta löydät opiskelijapalvelut ja opiskelijan tarvitsemaa tietoa. Tutustu myös Helsingin yliopiston opiskeluympäristöön.

Yhteystiedot

Yhteystiedot hakijoita ja opiskelijoita palveleviin yksiköihin.