Koulutusohjelmien haku

Sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelma

Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Oletko kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä?

Haluaisitko oppia, miten yhteiskunnassa järjestetään hyvinvointiin liittyviä palveluita? Kiinnostaisiko sinua tulevaisuudessa kehittää sosiaali- ja terveyspalveluita toimivammiksi ja tasa-arvoisemmiksi? Haluatko toimia asiantuntija-, tutkimus- tai johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, on monialaista opetusta tarjoava Sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelma sinulle oikea paikka. Ohjelman opiskelijana pääset osaksi lääketieteellisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan uusinta tutkimusta ja opit, kuinka kehittää tulevaisuuden hyvinvointipalveluita. Tutustu tarkemmin ohjelman sisältöön ja hae mukaan!

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.