Koulutusohjelmien haku

Proviisorin koulutusohjelma, farmaseutti ja proviisori

Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
180 + 120 opintopistettä, 3 + 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Kiinnostavatko sinua lääkkeet, terveys ja ihmisen hyvinvointi?

Farmasian opinnoissa opitaan lääkealan monipuolisia tietoja ja taitoja. Lääkkeitä käytetään ja tarvitaan varmasti myös tulevaisuudessa, joten alalla on erittäin hyvät työllisyysnäkymät. Proviisorin koulutusohjelmassa opiskelija suorittaa ensin farmaseutin alemman korkeakoulututkinnon (180 op) ja sen jälkeen proviisorin ylemmän korkeakoulututkinnon (120 op).

Farmaseutin ja proviisorin tutkintojen tavoitteina on kouluttaa farmaseuttisia asiantuntijoita terveydenhuollon kaikkien osa-alueiden farmaseuttisiin tehtäviin. Koulutus antaa myös valmiudet ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut palvelee sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.