Koulutusohjelmien haku

Historian kandiohjelma

Historian kandiohjelma
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi, ruotsi

Historian kandiohjelmassa kouluttaudut historian asiantuntijaksi

Historian opinnot antavat valmiudet käsitellä suuria tietomääriä ja löytää niistä oleellinen asiasisältö. Koulutuksen myötä opit huomaamaan, että asioita ei pidä ottaa annettuina, vaan niitä on arvioitava kriittisesti. Saatu ammattitaito ei liity yhteen ammattiin, vaan muuttuvilla työmarkkinoilla tärkeä uusien asioiden omaksumiskyky mahdollistaa suuntautumisen monenlaisille työurille. Historian kandiohjelma muodostuu yhdestä tieteenalasta eli historiasta, jonka opinto-oikeuden kaikki kandiohjelmaan valitut saavat. Kandiohjelmassa on mahdollista suorittaa lisäksi valinnaisia opintoja oman kiinnostuksesi ja suuntautumisesi mukaan.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.