Elintarviketieteiden kandiohjelma

Monitieteistä ongelmanratkaisua

Haluaisitko päästä yhdistämään kemian, teknologian ja biologian opintoja ratkaistaksesi tulevaisuuden globaaleja ruokatuotannon ongelmia?

Elintarviketieteilijöiden työllä on suora vaikutus ruoan laatuun, turvallisuuteen ja saatavuuteen. Alalla työskentely on vakaata ja täynnä mahdollisuuksia, sillä tarve ruoalle ja sen kehittämiselle ei tule loppumaan tulevaisuudessa.

Opintojen aikana tutustut konkreettisesti elintarvikkeiden valmistukseen teknologian, mikrobiologian ja turvallisuuden näkökulmasta, opit arvioimaan elintarvikkeiden laatua aistinvaraisesti ja kemiallisesti sekä ymmärtämään ravitsemuksen merkitystä ihmisen hyvinvoinnille.

Tutkinto antaa mahdollisuuden maisteriopintoihin elintarviketieteissä, mikrobiologiassa, elintarviketaloudessa, kemiassa ja ravitsemustieteissä.

 

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso Kandidaatti
Kieli Suomi
Hakuaika Alkaa: 11.03.2025 08.00 Loppuu: 25.03.2025 15.00
Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana.

Millaista on opiskella elintarviketieteitä?
Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa Helsingin yliopiston yleisesittely.