Koulutusohjelmien haku

Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma

Elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelma
Seuraava haku alkaa 18.3.2020
Opintojen laajuus ja kesto
120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 18.03.2020 klo 08.00Loppuu: 01.04.2020 klo 15.00
Kieli
suomi, suomi ja ruotsi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Ruoka, kulutus, liiketoiminnan johtaminen, yrittäjyys ja markkinointi – tervetuloa opiskelemaan teemoja, jotka ovat yhteiskunnassa aina ajankohtaisia ja merkittäviä!

Maisteriohjelmassa kehityt asiantuntijaksi, joka ymmärtää, jäsentää ja ratkaisee elintarviketalouden järjestelmään, liiketoimintaan ja kulutukseen liittyviä ongelmia. Valmiina maisterina: » sinulla on liiketoiminta-, kulutus- ja markkinointiosaamista sekä yrittäjyysvalmiuksia » hallitset liiketaloustieteen keskeiset käsitteet ja teoriat » osaat käyttää liiketoiminnan johtamiseen ja markkinointiin liittyviä työkaluja » ymmärrät kulutustutkimuksen teorioita, kulutusyhteiskuntaa ja kuluttajuutta » sinulla on syvällistä elintarvikealan tuntemusta » ymmärrät elintarviketalouden järjestelmän koko laajuuden (mm. maatalous, elintarviketeollisuus, kauppa, ruokapalvelut, kulutus ja muu yhteiskunta sekä näihin liittyvät kytkökset) Suomessa ja globaalisti » sinulla on työelämässä tarvittavia akateemisia asiantuntijataitoja sekä valmiudet suuntautua halutessasi tutkijanuralle.

Ohjelma antaa perusvalmiudet johtamisen ja organisoinnin, markkinoinnin, kulutustutkimuksen, ja yrittäjyyden teoriaperinteisiin sekä niiden soveltamiseen. Opiskelija syventää osaamistaan valitsemalla tutkintoonsa joko elintarviketalouteen tai kulutukseen liittyviä tieteenalaopintoja tai hän voi halutessaan yhdistää molempien tieteenalojen opintoja tutkintoonsa. Osaamista voi syventää valitsemalla tutkintoonsa kiinnostavia valinnaisia opintoja Helsingin yliopiston laajasta tarjonnasta tai muista kotimaisista tai ulkomaisista tiedekorkeakouluista.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.