Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuskokonaisuuden kokonaishinta muodostuu sen mukaan, mihin koulutusosioihin ja verkkokoulutuksiin osallistut. Voit siis koota juuri sinulle sopivan kestävyyden koulutustarjottimen. Diplomiin oikeuttavaa opintokokonaisuutta varten sinun tulee suorittaa vähintään 15 opintopistettä.

HINNAT

Eri koulutusosioiden ja verkkokoulutusten hinnat

  • Kestävän muutoksen perusteet -verkkokoulutus, 1 op (Hinta 260 euroa + alv)
  • Uudistuva organisaatio ja kestävä johtaminen 7.4. – 18.5.2021, 4 op (Hinta 2000 euroa + alv)
  • Kestävän oppimiskulttuurin muotoilu 24.8.−5.10.2021, 4 op (Hinta 2000 euroa + alv)
  • Vastuullinen viestintä ja läpinäkyvä brändi 11.3.−30.4.2021, 3 op (Hinta 1400 euroa + alv)
  • Kestävyys -aiheiset avoimet verkkokurssit (moocit)  (Hinta 15 euroa / op)

Hyödynnä alennukset! Teemakokonaisuutta suorittaessasi ja opintojesi edetessä saat lisäalennusta lähiopetukseen pohjautuvista koulutusosioista seuraavasti: Toisen osion kohdalla saat 10 %:n alennuksen sen hinnasta. Kun osallistut kolmanteen koulutusosioon, saat 15 %:n alennuksen sen hinnasta.

Varaamme oikeuden koulutuskokonaisuutta ja eri koulutuksia koskeviin muutoksiin ja hinnan tarkistamiseen arvonlisäveron muuttuessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vähintään 15 opintopisteen kokonaisuuteen

Tällä sivulla voit ilmoittaa kiinnostuksesi suorittaa vähintään 15 opintopisteen kokonaisuus, jonka suoritettuasi saat diplomin. Täytä alla olevan linkin kautta avautuva lomake, jossa ilmoitat, mihin koulutuksiin haluaisit osallistua (yhteensä vähintään 15 op). Voit myös hakea suorittamaan koulutuskokonaisuutta valitsemalla ensin vain osan vaadituista jaksoista ja täydentää koulutusvalintasi opintojesi edetessä tai muuttaa alussa tekemiäsi koulutusvalintoja opintojesi aikana. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen täytettyäsi ja autamme sinua sopivan koulutuskokonaisuuden rakentamisessa. Sen jälkeen pyydämme erikseen vahvistuksen osallistumisestasi, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Hakulomake vähintään 15 opintopisteen kokonaisuuteen täällä.

Ilmoittautuminen yksittäiseen koulutusosioon tai useaan erilliseen koulutusosioon

Jos haluat osallistua vain yhteen tai useampaan erilliseen koulutukseen, ilmoittaudu kyseisen koulutusosioon sen omalla esittelysivulla.

LISÄTIETOJA

Saat lisätietoja koulutuskokonaisuudesta HY+:n yhteyshenkilöiltä Marianne Terkki-Mallatilta (marianne.terkki-mallat@helsinki.fi) ja Sari Laurilalta (sari.i.laurila@helsinki.fi).

Teemme kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta myös yritysten ja julkishallinnon asiakkaille räätälöityjä, eri pituisia toteutuksia. Jos haluat tilata toteutuksen omalle organisaatiollesi, ota yhteyttä meihin!