Hakijakohtaiset pisteet yhteishaussa

Hyvä hakija, katso yhteishaussa saamasi pisteet Helsingin yliopiston koulutusohjelmien osalta. Tämän sivun tiedot koskevat sinua, jos olet hakenut yhteishaussa Helsingin yliopistoon 18.3.–1.4.2020.

Pistetietosi ovat tarkasteltavissa kunkin hakukohteen osalta, kun tulokset on julkaistu Opintopolussa. Löydät omat tietosi hakemusnumerollasi (esimerkiksi 1.2.246.562.11.00000000000000123456). Syötä hakemusnumerosi alla olevaan kenttään ja tarkista, että numero on oikein kirjoitettu. Jos et tiedä hakemusnumeroasi, lue ohjeet siitä, kuinka saat selville hakemusnumerosi.

Poikkeukset:

  • Oikeustieteellisten alojen yhteisvalinta: yhteisvalintaa koordinoiva Itä-Suomen yliopisto toimittaa koepisteet hakijoille sähköpostitse.
  • Kasvatustieteellisten alojen kaksivaiheiset opettajankoulutuksen hakukohteet: VAKAVA-kokeen pisteet on lähetetty hakijoille sähköpostilla. Soveltuvuuskokeen pisteet julkaistaan kasvatusalan valintayhteistyöverkoston sivuilla.
  • Biologian valintayhteistyö: tällä sivuilla julkaistaan kaikki biologian valintayhteistyössä olevien eri yliopistojen hakukohteiden koepisteet.

Oh­jei­ta Helsingin yliopistoon ha­ke­neil­le ja hy­väk­sy­tyil­le

Kun saat valinnan tulokset tietoosi voit katsoa, miten kannattaa toimia seuraavaksi toimintaohjeita yhteishaun tulosten selvittyä -sivulta.

Tar­kis­ta tästä pis­tee­si

Tämän taulukon sisältöä ei päivitetä pistetietojen julkaisun jälkeen.