Oletko kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä? Haluaisitko oppia, miten yhteiskunnassa järjestetään hyvinvointiin liittyviä palveluita? Kiinnostaisiko sinua tulevaisuudessa kehittää sosiaali- ja terveyspalveluita toimivimmiksi ja tasa-arvoisemmiksi? Haluatko toimia asiantuntija- tai johtamistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla? Sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelma vastaa näihin kysymyksiin tarjoamalla monialaista sekä laadukasta opetusta niin sosiaalitieteiden kuin terveystutkimuksen saralla. Ohjelman opiskelijana pääset osaksi lääketieteellisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan uusimpaa tutkimusta ja opit, kuinka kehittää tulevaisuuden hyvinvointipalveluita. Tutustu tarkemmin ohjelman sisältöön ja hae mukaan!

Opiskelu Helsingin yliopistossa

Ole yksi* parhaista - opiskele Helsingin yliopistossa