Ympäristöalan opiskelijoiden ainejärjestö MYY ry

Ainejärjestötoimintaa

Ainejärjestö on tyypillisesti kunkin tieteenalan opiskelijoiden muodostama järjestö, joka ajaa jäseniensä asioita, järjestää tapahtumia, tiedottaa muutoksista opinnoissa ja yliopistolla sekä toimii etujärjestönä opiskelijoille. Se on monesti ensimmäinen ja ehkäpä myös läheisin yhteisö, johon opiskelija yliopistotaipaleellaan kytkeytyy.

MYY ry on ympäristöalan opiskelijoiden ainejärjestö ja perustettu vuonna 1961. Perinteisesti myyläisyyteen kuuluu lämminhenkisyys ja yhdessä tekeminen, maailman rakkauden vaaliminen ja sen tuskan yhdessä purkaminen sekä ekologisten seurausten ja luontoarvojen huomioon ottaminen pitkälle toiminnassa. Ainejärjestö on kuitenkin aina jäseniensä näköinen ja jokainen voi vaikuttaa Myyn sisällä tapahtuviin asioihin ja toimintaan. Kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat.

MYY ry järjestää vuosittain rutkasti tapahtumia: luontoretkiä, excuja, bileitä, hengailuiltoja, vuosittaisen legendaarisen pikkujouluviikonlopun Karkkilassa, kauden avajaiset ja lopettajaiset Suomenlinnassa sekä vapun perinteisen kotiviinikilpailun. MYY:ssä toimii myös useampi kerho, joiden toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Lisäksi MYY:llä on oma ainejärjestölehti Leväperäinen, joka ilmestyy neljästi vuodessa.

MYY ry:hyn liittyminen on siis opiskelujen aikana vapaaehtoista, mutta sitäkin suotavampaa. Jäsenmaksu maksaa 10 euroa ja on ns. ”ikuisuusjäsenyys” eli sitä ei tarvitse maksaa uudelleen seuraavina vuosina. MYYn jäsenenä olet oikeutettu käymään MYYn jäsenille suunnatuissa tapahtumissa, saat käyttää MYY ry:n opiskelijahaalareita sekä tuet tietysti MYY ry:n toimintaa.

Tule toki tutustumaan meihin, sinä tuleva y-kandi tai muuten vain myyläishenkinen opiskelijan alku. Olet mitä lämpimimmin tervetullut iloiseen joukkoomme!

Terveisin,

koko MYY ry:n väki