Ura

Tavoitteena on saavuttaa monipuolinen yhteiskuntatieteiden asiantuntijuus. Tutkinnon suoritettuasi pystyt toimimaan itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti monentyyppisissä tehtävissä ja erilaisissa työyhteisöissä.

Kandidaatiksi valmistumisen jälkeen voit siirtyä työelämään tai jatkaa sosiaalitieteiden maisteriohjelmaan syventämään tieteenalakohtaista erityisosaamistasi. Tutkinnonsuoritusoikeus sosiaalitieteiden kandiohjelmassa mahdollistaa siirtymisen saman opintosuunnan opintoihin sosiaalitieteiden maisteriohjelmaan ilman erillistä valintaa.

Kandiohjelman pohjalta on mahdollista hakea myös johonkin muuhun maisteriohjelmaan Helsingin yliopistossa tai muussa suomalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa. Tämä edellyttää kyseisen maisteriohjelman pohjaopintoja osana kandidaatintutkinnon valinnaisia opintoja.

Sosiaalityön opintosuunnasta saat suoraan opinto-oikeuden sosiaalitieteiden maisteriohjelman sosiaalityön linjaan, josta maisteriksi valmistuminen antaa mahdollisuuden toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä.