KAOS-ryhmä

KAOS on Kumpulan aineenopettajaopiskelijoiden oma suunnittelu- ja työryhmä, joka tarjoaa aineenopettajaopiskelijoille (ja muillekin) tapahtumia ja mahdollisuuksia kehittää omaa opettaja-osaamistasi myös vapaa-aikana. Järjestämme erilaisia tapahtumia lukuvuoden aikana. Tapahtumista ja muista aineenopekoulutukseen liittyvistä asioista löydät tietoa mm. Facebook-sivultamme: https://www.facebook.com/mafykeopet  

KAOS -ryhmä järjestää useampia kertoja lukuvuodessa Opettajankoulutuskahvilan eli OK-kahvilan, jossa on kahvin sijaan tarjolla mielen ruokaa! Tapahtuma on avoin kaikille ja siellä käsitellään ajankohtaisia opettamiseen ja opettajaksi opiskelemiseen liittyviä asioita sekä jaetaan vinkkejä. Usein kutsuttuna puhujana on joku innovatiivinen opettaja, joka kertoo omasta opetuksen kehitystyöstään.

Kaikki Kumpulassa aineenopettajaksi opiskelevat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan KAOS-ryhmän toimintaan! KAOS-ryhmä on myös erinomainen vaikutuspaikka, jossa on mahdollista tuoda esiin omia ajatuksia aineenopettajaksi opiskelusta ja vaikuttaa mm. siihen, millaisia tapahtumia ja opintokäyntejä KAOS järjestää. Mikäli haluat liittyä mukaan toimintaan, ota yhteyttä:
maiju.tuomisto@helsinki.fi