Sukella syvyyksiin, suunnista savannille ja lähde dinosaurusten matkaan!

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskuissa sukelletaan valkohain vartioimalle valliriutalle, kuunnellaan ääniä Afrikan yössä ja tehdään aikamatka dinosaurusten maailmaan. Tarjolla myös englanninkielinen tuokio Suomen luonnossa sekä torstai-iltapävinä tietoa ja tarinoita kokoelmien aarteista. Tietoiskut tiistaista torstaihin, 2.6.–6.8. Ilman ennakkoilmoittautumista, pääsymaksun hinnalla – tervetuloa kesämatkalle museoon!

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskuissa sukelletaan valkohain vartioimalle valliriutalle, kuunnellaan ääniä Afrikan yössä ja tehdään aikamatka dinosaurusten maailmaan. Tarjolla myös englanninkielinen tuokio Suomen luonnossa sekä torstai-iltapävinä tietoa ja tarinoita kokoelmien aarteista. Tietoiskut tiistaista torstaihin, 2.6.–6.8. Ilman ennakkoilmoittautumista, pääsymaksun hinnalla!

Tiesitkö, että hai on elävä fossiili? Entä miltä näyttää merimakkara tai kolostaan kurkistava mureena? Miksi jotkut dinosaurukset nielivät kiviä? Tai, mitä kertovat öisen savannin äänet…? Tule ja ota selvää! Parinkymmenen minuutin mittaiset tuokiot ti–to 2.6.–6.8., ilman ennakkoilmoittautumista, pääsymaksun hinnalla.

Tietotuokioissa:

  • kello 11.00 dinosaurukset
  • kello 11.30 yö savannilla
  • kello 13.00 hai ja värikäs valliriutta

Kesäkaudella on tarjolla myös matkailijoille ja muille seikkailunhaluisille suunnattu englanninkielinen puolituntinen Suomen luonnossa; Explore Finland in ½ hour, Tue–Thu 1.30 pm.

 

Tietoa ja tarinoita museon aarteista

Mitä yhteistä on Alaskan kuvernöörillä ja sukupuuttoon kuolleella stellerinmerilehmällä? Entä von Wrighteillä ja sininärhellä? Tervetuloa tutustumaan museon näyttelyistä löytyviin luonnontieteellisten kokoelmien helmiin torstai-iltapäivinä, kesä-heinäkuussa: 11. ja 25.6. sekä 9., 16., 23. ja 30.7.

Museon aarteita:

  • kello 17.00 stellerinmerilehmä ja luustosali
  • kello 17.30 von Wrightit ja konservointi

 

Kesäkauden aukioloajat voimassa 1.6.–31.8.

Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Avoinna kesä-elokuussa ti, ke ja pe–su klo 10–17, to 10–19. Maanantaisin museo on kiinni.
Pääsyliput 10/5 euroa. Joka kuukauden 1. torstaina vapaa pääsy klo 17–19.

Aukioloajat muulloin: ti, ke ja pe klo 9–16, to 9–19 ja la–su klo 10–16 (ma suljettu).

Huom. Aukioloajoissa ja ilmaisilloissa saattaa olla poikkeuksia.