Seikkailutaideleirit Kumpulassa

Seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävät lastenleirit järjestetään Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa 31.7.–2.8. ja 5.-7.8.2024.

Tervetuloa seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävälle kesäleirille!

Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa järjestetään kesällä 2024 kaksi seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävää leiriä 7–11-vuotiaille. Seikkailutaideleirit toteutetaan 31.7.–2.8. ja 5.-7.8. klo 10–15. Leirit ovat samansisältöisiä.

Seikkailutaideleirillä tutkimusretkeillään Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja sen lähiympäristössä. Puutarhan inspiroimana teemme ulkona taideteoksia monenlaisin tekniikoin: piirrämme aarrekarttoja, rakennamme majoja ja teemme itse maaleja luonnoväreistä. Leirillä puhumme luonnon monimuotoisuudesta ja tutustumme Luonnontieteellisen keskusmuseon geologisiin kokoelmiin sekä kasvitieteellisen puutarhan toimintaan kuten kasvien etäsuojeluun. Lisäksi opitaan retkeily- ja seikkailutaitoja sekä liuta uusia leikkejä! 

Leiripäivät vietetään kokonaan ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää. Leiripäivien aikana pidetään evästauko, ota siis omat eväät mukaan. Vietämme evästauon pikniktyylillä puutarhassa, joten leirillä ei ole käytettävissä jääkaappia tai mikroa. 

Leirin hinta on 120 €.

Leiri toteutetaan Seikkailutaidekoulun ja Luomuksen yhteistyönä. Leirin opettajina ovat kokeneet leirinvetäjät, seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettajat Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Lisätietoa opettajista ja Seikkailutaidekoulusta löydät osoitteesta www.seikkailutaidekoulu.com.

Ilmoittautuminen leireille aukeaa 21.3. klo 12.00.
Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot