Opettaja ja opettajaopiskelija - tee kanssamme tulevaisuusloikka!

Minkälainen on koulumaailma tulevaisuudessa? Minkälaisia eväitä koulun tulisi antaa tulevaisuutta varten?  Tulevaisuusloikka -työpaja järjestetään 7.6.2021 klo 12–15. Luonnontieteellisellä museolla tavataan!

Elämme suurten muutosten murroskohdassa. Monien tuttujen ja turvallisten toimintojen ja tapojen on muututtava, jotta ekologinen kriisi voidaan selättää. Kutsumme sinut työpajaan, jossa harjoittelemme tulevaisuuden visiointia ja pohdimme kulttuurimme muutosmahdollisuuksia.

Minkälainen on koulumaailma tulevaisuudessa? Minkälaisia eväitä koulun tulisi antaa tulevaisuutta varten? Mikä kulttuurissamme on säilyttämisen arvoista, ja millaisia aivan uusia perinnön muotoja – tulevaisuusperintöä – voisimme luoda?   

Tulevaisuusperintöverstas järjestetään maanantaina 7.6.2021 Luonnontieteellisellä museolla klo 1215 . Huomioimme koronatilanteen ja osallistujien turvallisuuden työpajan järjestämisessä.  Työpaja kestää kokonaisuudessaan kolme tuntia. Museo on maanantaina muulta yleisöltä suljettu.     

Työpaja on maksuton. Ilmottaudu mukaan. 
Maksimimäärä 10 osallistujaa.

Saavuthan paikalle vain terveenä ja oireettomana!

Tulevaisuusperintöverstas on Sitran ja Museoviraston rahoittaman Dynamo-hankkeen kehittämä työpaja ekologisen jälleenrakentamisen työkaluksi.