Lutukka - kasviharrastajan ja -tutkijan lehti nyt sähköisenä!

Lutukka on kaikille kasveista kiinnostuneille tarkoitettu yleistajuinen, mutta vankan asiantunteva suomenkielinen lehti. Vuoden 2020 alussa sähköiseksi ja ilmaiseksi muuttuneen Lutukan ensimmäinen numero on nyt luettavissa!

Lutukka on kaikille kasveista kiinnostuneille tarkoitettu yleistajuinen, mutta vankan asiantunteva suomenkielinen lehti. Vuoden 2020 alussa sähköiseksi ja ilmaiseksi muuttuneen Lutukan ensimmäinen numero on nyt luettavissa!

Uuden sähköisen Lutukan ensimmäisessä numerossa on 50 mielenkiintoista sivua, joilla kerrotaan mm. kangasvuokon kasvupaikkojen hoitokokeista ja taistelusta komealupiinia vastaan sekä perehdytään Enontekiön korkeimpien tuntureiden, Haltin ja Ridnin, kasveihin. Vuonna 2019 julkaistun Suomen putkilokasvien nimistön julkaisuhetken jälkeen tähän mennessä kertyneet lisäykset ja muutokset julkaistaan perusteluineen.

Voit liittyä Lutukan sähköpostilistalle ja lukea Lutukkaa myös lehden kotisivujen kautta.

Lehteä on julkaistu painettuna 35 vuotta, ja painosivuja kertynyt yhteensä 4664. Lehden julkaisija on Luonnontieteellisen keskusmuseon kasvitieteen yksikkö.