Luomus osana Helsingin kaupungin kulttuurikaveritoimintaa

Luomuksen kaikki kolme yleisökohdetta, Luonnontieteellinen museo sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteelliset puutarhat, ovat nyt mukana Helsingin kaupungin kulttuurikaveritoiminnassa.

Luomuksen kaikki kolme yleisökohdetta, Luonnontieteellinen museo sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteelliset puutarhat, ovat nyt mukana Helsingin kaupungin kulttuurikaveritoiminnassa.

Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu avuksi kaikille, joille kulttuurikohteeseen lähtemisen kynnys on korkea, joita yksin lähteminen ei houkuttele, tai joille se on vaikeaa.

Kulttuurikaverit ovat Helsingin kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia. Kulttuurikaveritoiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja sen organisoimisesta vastaa kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala.

Luonnontieteellinen museo

Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksi Luonnontieteelliseen museoon ja tarvittaessa avustavat tai opastavat kohteeseen.

Luonnontieteellinen museo sijaitsee Kampin metroaseman kupeessa osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki. Katso lisätiedot.

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksi Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan ja kasvihuoneisiin sekä tarvittaessa avustavat tai opastavat kohteeseen.

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Helsingin rautatieaseman läheisyydessä osoitteessa Kaisaniemenranta 2, Helsinki. Katso lisätiedot.

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksi Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan ja tarvittaessa avustavat tai opastavat kohteeseen.

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksen vieressä osoitteessa Jyrängöntie 2, Helsinki. Katso lisätiedot.

Katso lisätiedot kulttuurikaveritoiminnasta Helsingin kaupungin sivuilta.

Luomus on luonnon tuntija. Vaalimme ja tutkimme luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia. Avaamme tiedettä yleisölle. Teemme työtä luonnon, ihmisen ja yhteiskunnan hyväksi. Olemme osa Helsingin yliopistoa.

Lisätietoja Luonnontieteellisestä keskusmuseosta Luomuksesta. Ota yhteyttä.