Kauden kiehtovimmat kukkijat -opastus

Tutustu oppaan johdolla Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kiinnostavimpiin kukkijoihin keskiviikkoisin 8.5.–19.6.2024.

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ulkoalueiden kierroksella tutustutaan ajankohtaisiin kukkijoihin ja ihaillaan kasvukauden alun väriloistoa. Lisäksi kierretään sammal- ja jäkäläpuutarhan kautta arboretumin puuvanhusten luokse. Samalla tulevat tutuksi puutarhan historialliset rakennukset.

Kierroksia järjestetään keskiviikkoisin 8.5.–19.6.2024 klo 16. 

Opastus sijoittuu Kaisaniemen kasvitieteelliseen ulkopuutarhaan ja alkaa kasvihuoneiden sisäänkäynnin luota. Kierros kestää 55 min.

Liput 

Lipun Kauden kiehtovimmat kukkijat -opastuksille voi ostaa kasvihuoneiden lipunmyynnistä. Kierroksen hinta on 10 €/hlö ja alle 7-vuotiaat voivat osallistua maksutta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Muista myös luontokirjakävelyt 

Lisäksi keskiviikkoina 8.5. ja 15.5. järjestää Helsingin kaupunginkirjasto luontokirjakävelyjä. Kirjakävelyllä kuljetaan ryhmänä Kaisaniemen keväisessä ulkopuutarhassa ja pysähdytään kokemaan maistiaisia kirjoista, joiden tarinat kutsuvat luonnon ihmeellisen moninaisuuden äärelle. Tältä kierrokselta kotiin viemisenä on siis vino pino lukuvinkkejä! Luontokirjakävelyt alkavat klo 15 ja 17, ja niille on vapaa pääsy.  

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

Kaisaniemenranta 2, Helsinki 
Ulkopuutarhaan on vapaa pääsy. Avoinna klo 9–20 vuoden jokaisena päivänä.