Kaisaniemen remontti etenee - evoluutiopuun istutukset alkavat

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan systemaattisen osion remontti etenee. Alueelle rakentuvan evoluutiopuun rakenne on jo valmis ja kasvien istutukset alkavat toukokuun viimeisellä viikolla. Istutustöiden ajaksi alue rajataan aidalla ja suljetaan yleisöltä maanantaina 25.5. Evoluutiopuu on tarkoitus avata uudessa, kasvien kehityshistoriaa mukailevassa muodossaan kesäkuussa 2016.

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan systemaattisen osion remontti etenee. Alueelle rakentuvan evoluutiopuun rakenne on jo valmis ja kasvien istutukset alkavat toukokuun viimeisellä viikolla. Evoluutiopuu muodostuu 850 kasvilajista ja istutustöiden ajaksi puutarhan systemaattinen osio rajataan aidalla. Alue suljetaan yleisöltä maanantaina 25.5.2015 ja se on tarkoitus avata uudessa, kasvien kehityshistoriaa mukailevassa muodossaan kesäkuussa 2016. 

Ulkopuutarha on avoinna ympäri vuoden joka päivä klo 9–20. Puutarhassa tehdään vuoden 2015 aikana myös muita uudistustöitä ja alueella olevat puurakennukset maalataan kesällä 2015. Lisätietoa Kaisaniemen ulkopuutarhan uudistuksesta.

Kaisaniemen kasvihuoneet siirtyvät kesäaukioloaikoihin kesäkuun alussa, jolloin kasvihuoneet ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10–17. Talvikaudella kasvihuoneet sulkeutuvat klo 16.  

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Unioninkatu 44/Kaisaniemenranta 2, Helsinki
Kasvihuoneet avoinna kesä-elokuussa: ti–su klo 10–17 / Pääsymaksut: 8/6/4/0 euroa, joka kuukauden 1. torstaina vapaa pääsy klo 15–17. Maksuton ulkopuutarha on avoinna ma–su klo 9–20, ympäri vuoden.